Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz politikusok rosszul...

A fidesz politikusok rosszul is lennének, ha az eu kötelezővé tenné a svéd modelt?

Figyelt kérdés

[link]

Röviden annyi, hogy a képviselők nem kapnak túl nagy fizetést. Meg semmi extra. Ezért érzékelik a valóságot.

De a linken minden le van írva.

Ha valaki tényleg a hazájáért dolgozik, miért csak azzal van elfoglalva, hogy emelje a saját fizetését, lopjon, hazudjon.

Be kéne vezetni a svéd modelt, azonnal minden fideszes felmondana.

2021. júl. 16. 17:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem pont az EU lenne ellene, kirekesztéssel vádolná meg az országot😉
2021. júl. 16. 17:54
 12/21 anonim ***** válasza:
Kérdezò, de akkor az európai parlamenti képviselők fizetésével kellene kezdeni, de semmi ilyen szándékot még nem hallottam pedig többet keresnek mint a magyar parlamentben.
2021. júl. 16. 17:56
 13/21 anonim ***** válasza:
Inkább az kellene, hogy egy politikus csak korlátozott ideig tölthesse be a hivatalát, utána menjen vissza a civil életbe. Gyakrabban cserélődne az elit és nem lenne ez a belterjesség.
2021. júl. 16. 18:08
 14/21 A kérdező kommentje:

Szerintem pont az EU lenne ellene, kirekesztéssel vádolná meg az országot"

Kizárólag orbán ellen harcolnak.

Én olyat még nem hallottam hogy a svédeket zaklatják, meg kizárják a néppártól, meg akarják vonni a pénzt, lázadnak stb.

2021. júl. 16. 18:30
 15/21 anonim ***** válasza:
"Fidesz: jachtozás, magánrepülőzés, helikopterezés." ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ, nem!
2021. júl. 16. 18:36
 16/21 A kérdező kommentje:

Figyelj utolsó.

Az átlag fidesz képviselő papíron keres 5-20 millát. De valójában semmit se csinál.

Ha beül a parlamentbe vitatkozni, már elvégezte a munkáját.

Jahogy 2/3 többség van? Gyakorlatilag semmit se csinálnak, csak lopják a pénzt.

Svédek: örüljenek hogy kapnak fizetést.

Így kéne működnie az országnak.

Akkor nem az lenne hogy, több millió magyar, lebutítva eltartja az élösködő fidesz-pártot.

2021. júl. 16. 19:04
 17/21 anonim ***** válasza:

"Az átlag fidesz képviselő papíron keres 5-20 millát. De valójában semmit se csinál." Már z első állításod hazugság! Többet dolgozik ennek az országnak a jövőjéért, mint a baloldaliak eggyüttvéve!

"Jahogy 2/3 többség van? Gyakorlatilag semmit se csinálnak, csak lopják a pénzt." Megintcsak hazudsz, szörnyű egyoldalúan gondolkodsz.

"Akkor nem az lenne hogy, több millió magyar, lebutítva eltartja az élösködő fidesz-pártot." A magyarok többsége szerint nem élősködő ez a párt, úgyhogy vita lezárva! Megjegyzés: Tudom, hogy szar lehet az ellenzékieknek állandóan veszíteni, de a kormányoldal fikázásval nem jutnak előre!:):)

2021. júl. 16. 19:38
 18/21 A kérdező kommentje:
Azért, ez érdekes, hogy véletlenül mindenki a fideszt gyalázza...
2021. júl. 16. 22:16
 19/21 anonim ***** válasza:
18. érdekes, hogy a fidesz harmadjára kétharmados.............
2021. júl. 16. 22:19
 20/21 A kérdező kommentje:
A nagy 2/3-ad valójában 30%, annak a fele megvásárolt szavazat, a többi rettegő nyugdíjasok, falusiak meg cigányok.
2021. júl. 17. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!