Kormányváltást kívánók, melyiküket látnátok szívesebben jövőre miniszterelnök-jelöltként és miért (érvek)?
Felejtsd el a miniszterelnök jelölteket, egyikükben sincs olyan potenciál, ami szükséges lenne! ezt a rendszert csak a nép fogja tudni megbuktatni, feltéve, ha akarja. Ott van Dobrev Klára, bármit is tesz, mégiscsak Ő Gyurcsány felesége.Ez a tény ma Magyarországon 2.5 millió embernek elég, hogy ne szavazzon rá. Akkor ott van Karácsony Gergely. Nincs vele semmi bajom, de könyörgöm, semmi határozottságot, eltökéltséget nem mutat.Megalszik a szájában a tej.Márky-Zay Péter pedig nem tud megmozgatni akkora tömeget, hogy
országosan mellé álljanak. Egyszer majd jön valami, ami kiveri a Magyaroknál a biztosítékot végleg és akkor lesz majd kormányváltás. de bárki is alakít kormányt jövőre, én nagyon remélem, hogy a nép nem fogja hagyni, hogy úgy folytatódjanak a dolgok, mint az elmúlt 3 évtizedben, és a bűnösök meglakolnak!
Hajrá Magyarok!
"Nincs vele semmi bajom, de könyörgöm, semmi határozottságot, eltökéltséget nem mutat"
Én nem vagyok különösebben Karácsony fan, de azért nem bánnám, ha nem egy Gyurcsány meg Orbán kaliberű pojáca lenne a következő miniszterelnök. Részemről mind Karácsony, mind Márki-Zay oké.
Gyurcsánynét, mert ő tud bánni a pénzzel:
MZP-nek csak akkor lenne esélye, ha valamiért Karácsony kegyvesztettél válna.
Ugyanúgy ismert, de nincs valós támogatottsága, tehát be lehet dobni a közösbe. De Karácsony sokkal könyebben irányítható, tehát biztos helye van.
MZP (Y) (Y)
Ő meg tudja szólítani a csalódott Fidesz szavazókat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!