Más fiatalok is vannak ilyen helyzetben?
"A határon túli honfitársaink semmibe nézése" Hűha, ez hogy jött ki??? :D Szóval akkor te is elmész hátáron túlra, hogy semmibe legyél nézve? Van itt baj fejben, nem kicsi...
Épp most mondtak fel orvosok, akik több mint havi bruttó 2 milliót kaptak, de kevesellték... Te melyik bolygón élsz?
Engem nem érdekel a kormány de biztosan nyugaton képzelem el a jövőmet.
Villantani kell olyan tudást amit ott is megfizetnek és nem kell itt maradni 10-ed annyi pénzért, ennyi az egész lényege.(ott is lehet robotolni több száz ezrekért de nem hiszem hogy annak éri meg elsősorban kimenni)
Szia.
Figyelj, én a saját véleményemet tudom mondani:
A fidesz nekem sem épp a kedvencem (mondjuk nekem komolyabb érveim és indokaim vannak mint az a tipikus blődli amit papagájként lehoztál - nem sértésnek szánva), de az tény hogy jelenleg szvsz az egyetlen párt ami képes kormányozni csődbevitel nélkül. (A Mi hazánk egyenlőre még pici és túlságosan a radikálisabbakra épít, de nagy érdeklődéssel várom a fejleményeit, mostanában egészen intelligens lépései voltak).
Én kivárok. Szerintem a régióban és a v4-ekben nagy jövő van, pláne hogy Kína kezdi átvenni a gazdasági stafétát, a globális felmelegedés pedig a termelékenységi zónát Oroszországra tolja az USA-EU tengelyről.
A szabályok nem kőbevésettek, ráadásul a magyar jog nem precedens (hál' Istennek), ezért én nem tartok ettől sem. (A jövőben saját vállalkozást tervezek indítani.)
Szerintem csináld meg a saját számvetésed hogy mi éri meg neked és mi nem. Nekem, bár keserédesen, de a jelenlegi rendszer. Neked lehet hogy külföld. De ehhez neked kell a saját kutatásodat megcsinálni, ne mástól várj segítséget.
19/L
UI: Megjegyzem, háború nélkül a V4ek a legközelebbi amit "területi revizióval" elérhetünk. Nagy változás kell ahhoz a világpolitikában hogy a területeket visszakapjuk, mert még mindig azok a vezetők akik elvetették.
19, sajnálom ha a sztereotípiával ellentétben nem a köröklakkos kupak lóg ki a számból... 😅
- 15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!