A 350 tő kannabiszt termesztő hódmezővásárhelyi Fidelitas-alelnök miért nem kaszálta le a saját növényeit?
2021. júl. 16. 12:13
41/52 anonim válasza:
Hagyjátok, nem érti. Levelezek vele már egy ideje, az elején E K K O R A arca volt, most meg már ilyen kis nyuszika, hogy elkezdtem lenyomni, mint a bélyeget. Nem is teljesen értem, hogyan gondolta, hogy felém kerekedik szövegelésben, az egyetem után az első munkahelyemen beszédeket írtam másoknak, akkor sem tudna lenyomni, ha ezerszer születne újra.
42/52 anonim válasza:
39. A liberális értékrend=tahó parasztság, már értem!
"A fidesz a homoszexuálisok, drogok, erkölcstelenség, pedofilia, stb ellen papol, miközben homokos vezetői voltak, drogot fogyasztanak, és termelnek, lopnak, csalnak, hazudnak, pedofilokat menekítenek ki titokban, stb." Ez nem igaz attól még, hogy két eset volt az még nem azt jelenti, hogy az egész vezetőség ilyen, szóval bukta!
43/52 anonim válasza:
De vergődsz, krumplibogár, de vergődsz! :D Nem tudom eldönteni, hogy ez szánalmas-e vagy csak vicces-e.
44/52 anonim válasza:
"Például a 41-es megvádolt, hogy homokos vagyok, pedig nem vagyok az!"
Aki ennyire bizonygatja, hogy nem az, az eleve gyanús.
45/52 anonim válasza:
50. aki, ennyire nem akarja, hogy sorozatgyilkos legyen, az eleve gyanús nem?
47/52 anonim válasza:
Négy gyerekes családapa, aki péntek este nem a családjával foglalkozik, hanem a Gyakori Kérdésekre firkál. Igen, ez hihető.
48/52 anonim válasza:
47. a családom nyaral a balatonon, de nekem itt kellet maradnom dolgozni Budapesten.
49/52 anonim válasza:
Figyelitek, hogy mindenre van valami magyarázata?! Elment nélküle a család nyaralni! Tipikus, mindennapos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!