Kit látnál szívesebben kormányfőnek?
Figyelt kérdés
2021. júl. 15. 17:35
A kérdező szavazást indított:
Dobrev Klára , Karácsony Gergely közûl az egyiket.
Jakab Pétert
16 szavazat
4/9 anonim válasza:
Azt hiszem jobban járnánk ha egy üres szék lenne. Jobban mondva egy darab nem ülne a hatalom székébe, mert saját magát fogja fényezni. A hatalommal szokás visszaélni és utána senki másnak nem fognak jót jelenteni. Hallom idősebbektől, nyugdíjasoktol ezt azt és bizony, az emberiség ha a hatalom és a pénz kell azt vér árán megtartja vagy megszerzi és el lopja. Király csinálás az nem jó hanem egy rossz dolog.
6/9 Norbán válasza:
lehetne testület
Jakab + Karácsony + Dobrev
7/9 anonim válasza:
Nem tudom az EU-nak tetszene ez a hármas?
9/9 anonim válasza:
Ezek közül egyiket sem, akkor már inkább Orbán, de Toroczkai sem lenne rossz én szerintem! Ez az ellenzék a legrosszabb és leghazaárulóbb egész Európában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!