Nem tűnik fel Gyurcsányéknak, hogy mindenhol több tüntető várja őket, mint ahányan kíváncsiak rájuk?
Én piszkosul utáltam őket, de az elmúlt 11 év bebizonyította, hogy Fletó ministráns kisfiú Orbánhoz képest. 2010-ben a Fideszre szavaztam, de nem arra, hogy gátlástalanul, arrogánsan és pofátlanul visszaéljenek a kétharmados felhatalmazással, miközben annyit lopnak, hogy abból fel lehetne vásárolni néhány kisebb afrikai országot.
A keresztény-nemzeti maszlag pedig álszent, undorító és hazug. Főleg, mióta Szájer lebukott.
"miért kell feltétlenül fideszesnek lenni, hogy ne szimpatizáljál Gyurcsánnyal meg Gyurcsánynéval"
Nem kell, én sem szimpatizálok velük személyesen, de az összefogásra fogok szavazni, hogy ezt a maffiakormányt megállítsuk. Örülnék, ha lennének jobb ellenzéki jelöltek, de ha csak ezekre lehet szavazni, akkor ez van. Még ők is jobbak, mint az arrogáns, hatalomittas, korrupt Orbán-banda.
20:01: ja, és ha már a kereszténységnél tartunk: Dante Poklában a képmutatók nagyon mélyen, a nyolcadik kör hatodik bugyrában találhatók.
A jótevőik elárulói pedig egyenesen a Pokol legmélyebb fenekén.
23:24: csak előtte már 30 éve tudtak a viselt dolgairól. Képmutatók.
Gréczyt idekeverni meg egyszerűen szánalmas. Szerinted a kettő egy súlycsoportban van? Huszonöt homoval veretni egy drogos orgián kijárási tilalom idején vs. valakinek a neten megmutatni a farkát? Utóbbi is gusztustalan, de sehol sincs az előbbiekhez képest. Persze a fidelitas gáncs nélküli lovagjainak magyarázhat az ember...
"Gréczyt idekeverni meg egyszerűen szánalmas. Szerinted a kettő egy súlycsoportban van? Huszonöt homoval veretni egy drogos orgián kijárási tilalom idején vs. valakinek a neten megmutatni a farkát? Utóbbi is gusztustalan, de sehol sincs az előbbiekhez képest." NEM a súlycsoport a fontos, hanem az hogy mindkettő undorító az egyikben volt következmény a másikban nem! Ez is kitűnő példa a baloldal kettős mércéjére!
"23:24: csak előtte már 30 éve tudtak a viselt dolgairól. Képmutatók." Nem tudtad előre, bizonyíték? Ja, és grécsy zsoltról sem tudtak előre?
08:30: tessék, mit mondott maga az Ötös Számú Párttagkönyv:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!