Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kormánypropagandán kívül van...

Kormánypropagandán kívül van olyan hiteles híroldal, ahol arról írnak, hogy Soros Magyarország ellen indít hadjáratot?

Figyelt kérdés
Próbáltam keresni, de lehet rossz helyen jártam, vagy az angolom gyenge úgy, hogy minden lehetséges dolgot angolul csinálok, de nem találtam még ilyenre példát.

2021. júl. 14. 16:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Egymillió dollárt ad Soros alapítványa a katasztrófa áldozatainak

FÜGGETLEN HÍRÜGYNÖKSÉG

Orbán Viktor miniszterelnök segélyfelhívására egymillió dollárt adományoz a Nyílt Társadalom Alapítvány a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére. Soros György alapítványának közleménye szerint Magyarországnak tennie kell azért, hogy ne történhessen meg még hasonló katasztrófa.

A Soros György, magyar származású üzletember által létrehozott Nyílt Társadalom Alapítvány (OSF) egymillió dollárt (körülbelül 197 millió forintot) ajánl fel az iszapömlés áldozatainak megsegítésére - közölte csütörtökön az OSF, hozzátéve, hogy a támogatást az újjáépítési munkálatokra és az esetleges jövőbeli hasonló katasztrófák megelőzésére juttatják a térségbe.

"Remélem, hogy ez a támogatás, amely válasz Orbán Viktor miniszterelnök segélyfelhívására, enyhülést nyújthat azoknak az embereknek, akiket érintett ez a tragédia" - közölte az adománnyal kapcsolatban Soros György. "Magyarországnak megelőző intézkedéseket kell végrehajtania, hogy biztosítsa: ez nem történhet meg még egyszer" - áll az alapítvány hivatalos honlapján közzétett közleményben.

A tájékoztatás szerint a támogatás része az OSF rendkívüli segélyalapjának, amelyet 2009-ben, az európai gazdasági válságra adott válaszként hoztak létre. Az alap eddig összesen 36 millió dollár (7,1 milliárd forint) értékű támogatást nyújtott húsz ország - közte Magyarország - számára a válság okozta szociális és kulturális problémák kezelésére.

2021. júl. 14. 17:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés, valszeg kitaláció mind.
2021. júl. 14. 18:19
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Magyar ember erre már nem vevő. Már nem. Már én sem!
2021. júl. 14. 18:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Még 2015 környékén felszínre került -nem a Fidesz által!- , hogy valamelyik, Soros Györgyhöz köthető érdekeltség támogatta a gazdasági menekültek beutazását.

A Fidesz ezt lovagolta meg.

Azóta semmit sem hallottam erről. Hogy most azért, mert valóban kacsa volt az egész, vagy Soros "elhallgattatta" ezeket a médiákat (azért nem szivárványvilágban élünk), és/vagy azért, mert a mai nyugati pc világban nem fér bele a hírekbe az, hogy egy zsidó származású ember rosszat tesz, hát, nem tudom.

2021. júl. 15. 22:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!