Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fog itthon berobbani a...

Mikor fog itthon berobbani a 4.hullám,mikor jönnek a lezárások?

Figyelt kérdés
Esélyes, hogy mindenki korlátozva lesz vagy csak az oltatlanok?

2021. júl. 12. 23:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Szeptember 15. Nem olvasol ütemtervet?
2021. júl. 13. 08:27
 12/20 anonim ***** válasza:
27%

Persze, hogy lesz. Nézz körül. Elég csak a közelebbi országokban. Emelkednek a számok, hozzák vissza a korlátozásokat. Itt is ez lesz. Csak nálunk nem merik gyorsan meglépni. Megvárják, amíg elkezd emelkedni a kórházban kezeltek száma.

És mivel az emberek fele van csak immunizálva, el fog.

Meglátjuk mire lesz elég az eddig beadott oltások.

Sajnos már most sok ismerősöm azt mondja, hogy ő nem venné fel a harmadikat. Sokan azért oltották be magukat, hogy "szabadabban " legyenek. Ez meg is történt. Eltörölték mindenki számára (oltott, oltatlan) a korlátozásokat. Még a vakcina kártya se igen kellett, max aki külföldre tervezett.

(Foci...nyaralás..kell költeni a pénzt. )

Most azt mondják, csak azért hogy ne legyenek korlátozások nem fogják a harmadik oltást is felvenni, miközben az emberek fele nem veszi fel. Üljön csak mindenki otthon, meg hordja a szájkosarat. Lexarják már.

Remelem nem sokan gondolkodnak így, mert akkor nagyon kevés oltott lesz, és ezer százalék, hogy korlátozások lesznek, hogy ne legyen annyi kórházi ápolásra szoruló egyszerre.

F@sza

Kezdődik minden elölről

👌

2021. júl. 13. 08:34
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Sztem is, nem hiszem én sem el, hogy nem lesznek korlátozások
2021. júl. 13. 08:37
 14/20 anonim ***** válasza:
25%

Jakab nyilatkozatát olvasva, szerencsés, ha augusztust még így folytathatjuk, ahogy most, de az oltatlanokból-főleg fiatalokból- kiindulva jön a 4.hullám a delta variánssal.

Szerintem ősszel megint maszk, meg részleges lezárások lesznek.

2021. júl. 13. 09:09
 15/20 anonim ***** válasza:
61%

Meglehet magyarázni mindent ,meg lehet írogatni mutánsokkal de ha úgyan úgy lezárások meg szájkosár lesz 5.5 millió beoltott mellet is akkor a vakcina nem ért semmít illetve bocsánat nem a vakcina hanem már két vakcinába is behúzták az embereket úgy hogy beharangozva a 3. Meg a 4. Is .

Nem érzitek pofátlannak ,hogy először mikor elkezdődött azt mondták már első oltás is véd ,majd korrigálták hogy csak a másodikal kerűlhető el dőnzően a betegség az első csak "besegít"

Aztán a jővőbe május csak a 3. Meg a 4. Meg az 5. Véd majd meg ezellen a hisztéria félelem vírustól.

2021. júl. 14. 23:07
 16/20 anonim ***** válasza:
86%

Óvadóc privát üzenete:

"Mondjuk az oltási igazolványt a nyugat-európai országok találták ki.

Garantáltan nem itt. Nekik az kellett, hát megkapták.

Erre lett itt is tehát. Az ellenőrizhető, hogy érvényes-e.

Ez tehát nem kormány döntés.

Az ötlet szerintem is vitatható, de az érvényessége bevonható."

Valóban rosszul fogalmaztam, hogy az oltási igazolvány egy nagy baromság, mert nem az. Úgy gondoltam, JELEN FORMÁJÁBAN egy nagy baromság és káros.

Egyetlen más országban sem adták ki az első oltást követően. Ellenőrzéskor Magyarországon csak a meglétét nézik, így nem tudni, hogy valóban védett-e a tulajdonosa.

Az első oltás ugyanis csak átmeneti és alacsonyabb védelmet biztosít.

2021. júl. 15. 07:29
 17/20 anonim ***** válasza:
35%

#15 Először a hozzád hasonlók azt mondják, hogy nincs is koronavírus, ill. nem veszélyesebb, mint az influenza. Amikor hullanak az emberek, mint a legyek, akkor már nem mondják ezt, csak azt, hogy nincs új variáns, és marad az oltás és az arcmaszk ekézése. Ebből Gődény iszonyatosan meg is gazdagodott.

Nyilván nincs évszázados tapasztalat a felhasználásában, mint ahogy a koronavírusról sincs évszázados ismeretünk, de azért nem a középkorba kell visszamenni.

Valótlant állítasz, hiszen nem igaz, hogy az első oltás nem nyújt védelmet, mint ahogy azt se mondta senki, hogy egyetlen oltás elég lesz (kivéve egy típusnál).

A valóság az, hogy az első oltás ideiglenes és alacsony mértékű védettséget már okoz, a második oltással alakul ki a tartósabb és erősebb védelem. De akkor se állította senki, hogy ez a két oltás örökre száz százalékos védettséget biztosít. Sőt a gyártók se mondtak száz százalékos védelmet.

2021. júl. 15. 07:42
 18/20 anonim ***** válasza:
78%
Persze, hogy jön. Már azt is tudjuk, hol lesz. A vidéki egészségügyisek egy része már fel van rendelve Pestre szeptembertől. Érdekes, mert arányosan pont Pesten a legnagyobb az átoltottság. Most akkor hogy is van ez?🤔
2021. júl. 15. 13:54
 19/20 anonim ***** válasza:
85%
NEm tudom meddig sz**ják még be sokan ezeket a variánsokat.
2021. júl. 15. 15:15
 20/20 anonim ***** válasza:
86%
online oktatás mennyire valószínű?
2021. júl. 15. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!