Járnak ide igazi politikusok is?
Szerintetek nézik a politikusok, hogy miket írunk róluk? Vagy akár a miniszerelnök úr néha felnéz gyakorira?
Ha van igazi politikus, esetleg országgyűlési képviselő aki néha feljár ide olvasni, írjon!
De lécci ne trollkodjátok el
kettőnk közül éppen te mosdatod a fideszt, ecsém.
te lennél itt, aki átlátja a rendszert, és úgy gondolja, ha egy fideszesről kiderül, hogy bűncselekményt követ el, akkor az valójában nem is fideszes, sőt, csavarsz még egyet a témán, hogy csak véletlenségből maradhatott ott, ahol volt, és lett fideszes aztán, hiszen a fidesznek kötelessége lett volna az efféle embereket eltávolítani, amikor ők jöttek.
de hát ugye még a fidesz is hibázik néha...pedig ők aztán soha.
biztosan tudod, hogy miről beszélsz? vagy hogy mit is szeretnél pontosan mondani?
#12!
Nem mosdatok senkit. Te vagy az, akit a tények nem zavarnak, ha fröcsögni akarsz. A ballibek előlltak a szokásos valóságtól független mocskolódásukkal és te papagáj módjára ezt ismételgeted.
Közben halmozod a hülyeségket, amelyekre teljesen felesleges reagálnom.
Pontosan tudom, hogy mit akartam mondani és ezt el is mondtam. Az, hogy te ezt nem vagy képes felfogni, az a te bajod.
"Pontosan tudom, hogy mit akartam mondani és ezt el is mondtam. Az, hogy te ezt nem vagy képes felfogni, az a te bajod."
tényleg nem. lehetséges, hogy a mélyfilozófiádat úgy kellene előadnod, hogy rajtad kívül más is értse.
tehát kaleta nem fideszes, nem is ex-mszps
akkor mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!