Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Állítólag diktatúra van és...

Állítólag diktatúra van és sérülnek a jogaim Orbán miatt?

Figyelt kérdés

De melyik jogom sérül? Jelenleg ugyanis...

A törvény előtt egyenlő vagyok mindenkivel.

Beleszólni az ország életébe a választások révén van jogom.

Szólásszabadságom van.

Gyülekezési szabadságom van.

Tanulni van jogom.

Munkát vállalni van jogom.

Karriert építeni van jogom.

Családhoz van jogom.

Szabadon vallást választani van jogom.

Utazni van jogom.

Saját közösségemnek vezetőt választani szavazás útján van jogom.

Szervezetekhez, csoportokhoz csatlakozni van jogom.

Céget alapítani, vezetni van jogom.

Szórakozni van jogom.

Mi a frásztól van akkor diktatúra ?:DDD

#nincs diktatúra
2021. júl. 12. 10:33
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
100%
29: ennyi a válasz a 24-re, hogy hazudik? Ilyen egy hívő, aki egyből lesöpri, ami nem illik bele a világképébe
2021. júl. 12. 12:18
 32/55 anonim ***** válasza:
0%

"29: ennyi a válasz a 24-re, hogy hazudik? Ilyen egy hívő, aki egyből lesöpri, ami nem illik bele a világképébe"

Azért, hazudik, mert,miért is mondana igazat? Főleg úgy, hogy semmi bizonyítékot nem mondott!

2021. júl. 12. 12:21
 33/55 anonim ***** válasza:
100%
32: akkor a kérdező is hazudhat, hiszen ő is csak kijelentette a dolgokat, nemde?
2021. júl. 12. 12:25
 34/55 anonim ***** válasza:
100%

"Azért, hazudik, mert,miért is mondana igazat? Főleg úgy, hogy semmi bizonyítékot nem mondott!"

24-es vagyok: Milyen bizonyítékra vágysz? A kopaszokról videó van, a lány osztályzatainak a kiszivárogtatás és szoknyája alá fotózásról is vannak hírek (ahogy arról is, hogy az újságíró már "bánja", hogy ilyet tett), a jachtozásokról videók és képek vannak csak épp Magyarországon sose vették őket napirendre az ügyészségnél.

Bármelyikre rákérdezhetsz és adok neked forrást. Ezek legtöbbje egyébként 2 évnél idősebb történetek (értsd úgy, hogy már időben is kiállták a sajtóperek próbáját és egyiket se kellett helyreigazításon átvinni).

De élek a gyanúval, hogyha kicsit is érdekelt volna bármelyik, eleve kérdéssel nyitottál volna, nem pedig hazudozással vádolnál. End of story, úgy hiszem.

2021. júl. 12. 12:30
 35/55 anonim ***** válasza:
0%

"A kopaszokról videó van" Példa, mint mondtam én és az ismerőseim ilyet nem tapasztaltak.

"szoknyája alá fotózásról is vannak hírek" Sok mindenről "vannak hírek".

"a jachtozásokról videók és képek vannak csak épp Magyarországon sose vették őket napirendre az ügyészségnél." A jachtozás nem egyenlő a korrupcióval, mégis mi a baj vele?

2021. júl. 12. 12:45
 36/55 anonim ***** válasza:
100%

"Példa, mint mondtam én és az ismerőseim ilyet nem tapasztaltak."

Gyakran akartok népszavazást kezdeményezni, vagy tüntetést szervezni?

"Sok mindenről "vannak hírek"."

És az, hogy te nem követed ezeket a híreket, nem jelenti azt, hogy kitaláltak. Tessék, itt egy link, ami az eset után sokkal készült és amiben már szerepel, hogy maga az újságíró is elnézést kért a facebook oldalán, elismervén, hogy amit tett az rossz volt. Persze áldozathibáztatás is van benne bőven, de ha a tájékozatlanságod okán mindenképp bizonyítékot követelsz, tessék: [link]

"A jachtozás nem egyenlő a korrupcióval, mégis mi a baj vele?"

Egy képviselő nem fogadhat el a tisztelet díjánál (illetve a törvényben meghatározott szorzójánál) nagyobb ajándékot. Egy magánjachtozás-ról, de egyébként különböző repülőutakról, nyaralásokról és eseményeken való megjelenésekről tudható, hogy mennyibe kerülnek és többedik alkalommal fordul elő, hogy olyan helyeken kapják el őket, ahol egész éves jövedelmük is kevés, hogy lehessenek. Ekkora ajándékot elfogadniuk viszont már törvényellenes. És azért ezt a példát hoztam fel, nem pedig egy akármilyen közbeszerzési ügyet, mert ez a legegyértelműbb esete annak, hogy még a legegyszerűbben bizonyítható, legprimitívebb esetekben is hogyan hunynak szemet felettük.

Érzetem szerint nem lehetsz sem nagyon idős, sem nagyon tájékozott, hogy mindezt a szádba kellett rágni.

2021. júl. 12. 12:56
 37/55 anonim ***** válasza:
100%

Hurrá van jogunk munkát vállalni és utazni, már ennek is örülni kell ? :D

Mitől van diktatúra? Mert az újságban azt írnak amit lehet és szabad. Nincs szólásszabadság. Lehet, hogy te tudsz utazni ezért nem érzed magad diktatúrában. De ne ilyen kicsibe gondolkodj, hanem nagyban.

2021. júl. 12. 13:05
 38/55 anonim ***** válasza:
0%
"Mitől van diktatúra? Mert az újságban azt írnak amit lehet és szabad. Nincs szólásszabadság. Lehet, hogy te tudsz utazni ezért nem érzed magad diktatúrában. De ne ilyen kicsibe gondolkodj, hanem nagyban." Szólásszabadság van, ha nem lenne ma este elvinne a TEK.
2021. júl. 12. 13:10
 39/55 anonim ***** válasza:
0%
Már bocsánat de media1 nevezetű ismeretelen kamu-oldalokról nem tájékozódok, és továbbra sem tudtál felmutatni bizonyítékot arra nézve, hogy a jachtozás bűn, ráadásul, ha korrupció is lenne, akkor is jobban élünk mint gyurcsány alatt.
2021. júl. 12. 13:15
 40/55 anonim ***** válasza:
100%

"Sok mindenről "vannak hírek"."

Van olyan kormánypárti portál, amit elfogadsz hitelesnek? Mert ezeket az ügyeket a fideszes propagandalapok nem írják meg, gondosan elhallgatják.

2021. júl. 12. 13:23
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!