A dohányosokkal kapcsolatban nem lenne jó egy előnyös megkülönböztetést szorgalmazó kampány?
"Van olyan aki dohányosnak születik? nem."
Óriási hazugság. Akinek azt anyja a terhesség alatt dohányzik, az nikotinfüggőséggel jön a világra, gyakorlatilag a születése utáni első pillanattól extrém szenvedésnek van kitéve.
Utána élete végéig hordozza ezt a traumát amellett, hogy ilyen-olyan genetikai elváltozások miatt élete végéig "furcsa" lesz a társadalom szemében. A kis k***cs***g autista, akit minden nap agyonvernek a kommunisták, mert nem elég sötét a bőrszíne, az ennek, és nem többnek köszönheti mivoltát.
10. Hogy születnél búzavirágnak?
Vagy új gént találtál a DNS láncban?
Hajlamosító gének igenis, lehetnek.
Szerintem nemhogy pozitív, de további negatív diszkrimináció járna a dohányosoknak.
Inkább melegek legyenek a szomszédaim, mint bagósok.
Mondjuk azért, mert az egyetlen kétségkívül súlyosan egészségkárosító cikk, melyet mindennek ellenére legálisan árulnak.
Ez TÖKÉLETES bizonyítéka annak, hogy a pénz, a bevétel, a haszon fontosabb ebben a világban, mint az egészség.
Valamelyik stand-up komedistának az egyik előadásában volt, szerintem nagyon találó, pontosan sajnos nem tudom idézni, de azt kérdezte, vajon megvennénk-e egy olyan krémet a boltban, melyre figyelmeztetésül ráírták, hogy bőrrákot okozhat? Ugye egyikünk sem ilyen bolond. Olyan bolondok viszont számosan vannak, akik cigit vesznek, pedig az is rákot okozhat, ez egyértelműen bizonyított tény.
Akkor hogy is van ez?
Jogom van dohányosnak lenni?
Igen jogom van.
De nincs jogom más orra alá füstölnöm. Tolerancia és figyelmesség kérdése az egész.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!