Karácsony Gergely és Dobrev Klára segítene Márt Rutte hollan miniszterelnöknek, hogy térde kényszerítse Magyarországot?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert az ellenzék minden eszközt megragad, hogy az un. európai értékeket keresztülvigye.2021. júl. 11. 19:25
11/14 anonim válasza:
És nincs okuk az elítélő nyilatkozatokra? Szerintem van. És én csak csöndben szégyenkezem, hogy semmit sem tudok tenni az országot vezető bűnbanda ellen.
12/14 anonim válasza:
#11 Értem. Szóval azzal sem vagy tisztában, hogy ezeket az elítélő nyilatkozatokat az országról és az ország ellenében fogalmazzák meg, de teljesen bizonyos vagy abban, hogy ami benne szerepel az igaz és nekik igazuk van.
Akkor most már azt kérem, hogy ne csak a címüket olvasd el végre hanem azt is amit leírtak benne!
13/14 anonim válasza:
Értem: Te nem akarod felfogni hogy igazuk van.
14/14 anonim válasza:
#13 Miben van igazuk? Sorold akkor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!