Ugye nem Jakab Peter lesz az ellenzéki összefogás megválasztott jelöltje?
Szerintem nem kéne az országnak egy neonáci homofób rasszista ember aki a parlamentbe csak cirkuszolni jár be. Eléggé szégyennek tartom, hogy a Magyar Parlamentet manipuláció miatt megszégyeníti, hogy ő nyerjen.
Márki-Zay Péter lenne nekem az ideális jelölt, mert neki van esze. Jakab Peternel még Orbán is jobb, mert ő nem egy rasszista bohóc.
Jakab Peternel esküszöm még Gyurcsány is jobb (bár szerintem ő jó politikus), vagy Dobrev is, Fekete Győr Andras úgy szintén.
Hazánknak egy szabadelvű elfogadóbb kormányra lenne szüksége, hogy jobbá váljon a nemzetünk.
Ki mondta hogy 2milliós fizetésem van te fogyatékos? XD
Jakabra próbáltam reflektálni.
"Jakabra próbáltam reflektálni."
Kevés voltál hozzá...
14 - milyen lehet ez a Fidesz, ha egy Gyurcsány az egész Fidesz-hordát (Orbánnal az élen) szopatja ezerrel?!
Rólad nem is beszélve...:)
#14 12 éve Orbán Show van és már a fél országnak elege van belőle már sokan unják Orbánt Ne adjunk ennek a bukott műsornak mégegy esélyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!