Tényleg iszik gyurcsán? Ha igen akkor hogy lehet ennyi esze?
Figyelt kérdés
Én egy okos embernek tartom (ez nem erény), szóval nem gondolnám hogy inna, de kb minden videójában furcsán viselkedik.. Akkor most iszik, vagy nem iszik? :D2021. júl. 10. 21:45
1/13 anonim válasza:
Orbán nem viselledik furcsán minden videójában?
Gyurcsány 13 éve nem miniszzerelnök!
Mit lovagoltok rajta?
2/13 anonim válasza:
Sok ember előtt tudatmódosító szerek nélkül magabiztosan viselkedni nehéz.
Pl. nyáron egy politikusnak már az is kellemetlen ha melegtől izzad le, ez ellen meg elég jó akár egy feles, akár egy kevés kokain vagy amfetamin.
3/13 anonim válasza:
Dohányzik is egyébként.
Gyurcsánynak gondtalan élete van, éli az újgazdagok életét, hobbiból politizál.Miért ne csúszhatna len neki egy kis bor? :D
4/13 A kérdező kommentje:
Ja, leszögezem: NEM VAGYOK FIDESZES
2021. júl. 10. 21:56
5/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
Gyurcsanynak van esze? :))) ... na es hol??? Meg sosem talakoztam Gyurcsany eszevel :)))
7/13 anonim válasza:
Valoszinu a Gyurcsanyek az ISZOM parttal fognak koaliciot alkotni, a mostani szivarvanyosok helyett :)))
8/13 anonim válasza:
Gyurcsany, olyan mint a csotany!
10/13 árokpart válasza:
Egyébként az a Gyurcsán az Gyurcsány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!