Ez miért hiányzik azoknak, akik a globalistákra szavaznak?
Mert ha Gyurcsányék lennének hatalmon, már Görögországhoz és Olaszországhoz hasonlóan mi is migránstábor lennénk.
https://www.youtube.com/watch?v=LKYXxy8gVas
Jaj-jaj migráncsok!
most ha elmesélem, hogy ma délelőtt a Sparban egy kínai fickó és fekete család között álltam sorban, akkor mi is menekülttábor vagyunk?
Sgbe is qrtak vagy mit vonyítasz?
Libsi leszerelő taktika:
Ha le lehet tagadni tagadd le.
Ha nem lehet letagadni bagatellizáld el.
Ha nem lehet bagatellizálni bélyegezd meg.
Jelenleg a 2. fázist figyelhetjük meg....
Akaratod ellenére ezzel csak engem igazolsz.
A jobberek ostobaságát elég buta dolog lenne bagatellizálni, sajnos közismert. Épp ezért gúnyollak ki, mert még a végén valaki komolyan veszi a migráncshordákat.
nyugi migránsok vannak, igen nálunk is, egyre több, és még többen lesznek a század közepére a akár a lakosság 10%-a is bevándorló vagy ilyen hátterű lehet. Ezek tények, ennek fényében igen mulatásgos, hogy azzal akartok ijesztgetni, hogy mi lesz itt, ha ez vagy az hatalomra kerül, mikor lám a fidesz rendszerben is szépen jönnek ide a bevándorlók.
6.
"Akaratod ellenére ezzel csak engem igazolsz."
Nem hinném,hogy téged igazolnálak.
Gyurcsánytól rettegsz de az Orbán rezsim alatt történnek nemi erőszakok,
cseppet abszurd az egész kérdés.
Végre megjött a megbélyegző is.
Migránsozó vagyok. Erre vártam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!