Megismétlődhet a 2006-os rendőrattak a DK vezérlésével ha nyer az Ellenzéki Összefogás és a Fideszesek utcára vonulnak tüntetni?
Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 19:25
11/17 anonim válasza:
Én nagyon remélem, hogy meg fog.
12/17 anonim válasza:
Azért elég röhejes lenne azoknak tüntetni akik a választást bonyolítják, szervezik, felügyelik -és akik már szinte mindent törvényt a saját győzelmükre szabtak.
És az eddigi ellenzéki "sivalkodások" egyike sem torkolt olyan agresszív ámokfutásba, ami a 2006-os - teljesen jogos! - rendőri fellépést kiváltotta.
13/17 anonim válasza:
Csak remélni tudom, hogy igen🥰🥰
14/17 anonim válasza:
9: tehát a fideszesek kimennének tüntetni a választás lebonyolítója, a fidesz ellen, hogy elcsalta a választást. Érdekes lesz.
15/17 anonim válasza:
Hát ha a Fidesztálibok megint elkezdenek törni zúzni, boltok kirakatát betörni, ártatlan emberek autóját felgyújtani mint 2006-ban, akkor nincs ellenvetésem hogy agybe főbe verjék őket a rendőrök.
16/17 horex válasza:
12
2002-ben Pintér belügyér kijelentette , a választás rendben volt stb
Aztán jöttek a tüntetések újraszámolást követeltek, hidat foglaltak, Budaházy
Manapság sokkal nagyobb a fideszesek gyűlölete, köszönhető Orbánnak, az ellenzék iránt
Én biztosra veszem hogy lenne zavargás
17/17 anonim válasza:
Mi a probléma 2006-al? Az emberek autókat gyújtottak fel, a rendőrség helyretette a dolgokat. Nézz meg egy tüntetést Párizsban egy két évvel ezelőttről. 2006 semmi ahhoz képest. Sehol a világon ilyen gyengén nem reagált volna a rendőrség ilyen puccskísérletre, mint 2006-ban. Egyébként meg nem a DK anno mszp vezeti vezette a rendőrséget, hanem a rendőrség vezetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!