Ha most kevés a fizetésem és szegény vagyok, akkor ha győz az ellenzéki összefogás, utána jobb lesz nekem?
#20 "Én azért a helyedben nem félnék annyira visszahozni a baloldalt. Gyurcsánynak akkor nagyon rossz tanácsadói voltak, ő maga meg minden propaganda ellenére nagyon nem értett hozzá. Meg aztán nem is ő lesz a miniszterelnök, és nem is a DK fog egyedül kormányozni. Szerintem sokkal jobb szakértői vannak most az ellenzéki összefogásnak, mint akkor volt az MSZP-nek."
Már bocsi, de nem vetted észre kiket tettek be a budapesti fővárosi irányításba, a cégek vezetőségeibe, meghatározó pozíciókba? Pontosan ugyanazokat akik a gyurcsány kormánnyal elqrták. Nem kicsit, nagyon!
Mégis mitől és honnan lennének jobb szakértőik? Pontosan ugyanaz a banda most pepitában, mert bevették a nácikat is maguk közé, hogy kilegyen a létszám.
Ez még sokkal rosszabb, lesz, mint 2010 előtt.
Nem úgy mint most, amikor majdnem 500 ft a benzin és 350-360 között van az euro árfolyma.
Ez sokat dob a vásárlóerőn.
A fasza jó kis állampapír plusz ezévi kamatát is elviszi az idei infláció Gyurcsány miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!