Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ az új migráns?

Az LMBTQ az új migráns?

Figyelt kérdés

2021. júl. 8. 20:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Az LMBTQ témát is a nemzetközi burzsoázia találta ki. Az LMBTQ jelenleg egy eszköz a társadalom megosztására, így akarják ellehetetleníteni az egységes proletariátus létrejöttét.

Amíg az emberek mutogatnak egymásra, hogy heteró meg lmbtq, addig sem veszik észre, hogy az igazi ellenség nem más, mint a burzsoázia. Mivel a gazdagok félnek, hogy az újra fellángoló osztályharc elsöpri uralmukat, bedobták gumicsontnak az lmbtq témát.

A nacionalizmust is azért találták ki, hogy az emberek nemzetekben gondolkodjanak és a magyar munkás ne fogjon össze a román munkással. De a nacionalizmus ide már kevés, így hát jött az lmbtq.

2021. júl. 9. 02:40
 12/16 anonim ***** válasza:
80%

Igen.

És ne legyen igazam, de a következő a gyermek nélküli (18-35) ös korosztály lesz üldözve..

2021. júl. 9. 05:35
 13/16 anonim ***** válasza:
80%

11

Krumplit megkaptad már?

Csak tegnap vagy 20 poszt alatt láttam ezt a kommentet, bohóc. 🤡

2021. júl. 9. 05:36
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
13: amit írt, az a fideszre is alkalmazható, hiszen ők is egy új arisztokráciát teremtenek itthon lopott közpénzből, és ilyen gumicsontokkal, mint az lmbt terelik el erről az egyszerű emberek figyelmét
2021. júl. 9. 05:59
 15/16 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem csak a Fideszre alkalmazható, elvégre ők használják a témát a társadalom megosztására.
2021. júl. 9. 06:53
 16/16 anonim ***** válasza:
64%
16: így van, a fideszt csak azért írtam, mert a 13-as krumplizott, mintha a 11-es fideszpárti lenne
2021. júl. 9. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!