Erről a cikkről mi a véleményetek ellenzéki érzésű emberek?
Tudom, hogy nem független, vagy ellenzéki cikk, de a lényegen ez nem változtat. Azt is tudom, hogy 3-4 éves cikk, de ez szintén nem változtat rajta semmin. A kérdésem az, hogy ezt a cikket, ha csak átböngészitek akkor mi a véleményetek, ha így egyben látjátok a dolgokat? Hozzáteszem ezek nem kamuk ezeknek mindnek utána lehet nézni bármikor, és bárhol akár kormánypárti akár ellenzéki akár független sajtóba is. 1-2 kivételével. Véleményeket várok.
Link a cikkhez: [link]
Nagyon buta vagy. Hihetetlen, mennyire nem láttok a dolgok mögé.
Hogy csak egy, de igazán jó példát említsek: a sokat emlegetett minimálbér úgy nőtt, hogy csökkent.
Normális véleményt fogalmaztam meg. Az a véleményem, hogy meg vagytok vezetve. Nem veszitek észre, hogy hiába állunk jól a tények egy részének egyoldalú bemutatása szerint, valójában egyre jobban leszakadunk Európától, és egy balkáni cigányputri lesz az országból.
Persze ezt nem vagytok hajlandóak észrevenni, mert nektek csak a Soros meg a Gyurcsány létezik. Pedig ha valaki tönkre teszi az országot, az Orbán Viktor.
Milyen véleményt szeretnél hallani? :)
Ez az írás felsorol fejlesztéseket, növekedéseket.
Nem sorolja fel a negatívumokat.
Azzal indít, hogy a kritikusok szerint szétlopták az országok, és ezt egy pozitívumokkal teli felsorolással bizonyítaná, de ezek gyakorlatilag irrelevánsak a felvetése szempontjából, hiszen nem arról sorol fel bizonyítékokat, hogy nem lopták szét az országot.
Az a végkövetkeztetése, hogy ez lényegesen jobb, mint amit a korábbi kormányok csináltak, de nem írja le, mit csináltak a korábbi kormányok.
Ahogy 4-es írta, ez így az igazságtartalmától függetlenül csak egy vázlatos propagandaszöveg. Ez a véleményem :)
Aha, a baloldali kormányzás. Érdekes, 11 év után még mindig előkerül, amikor kifogytok a válaszokból.
Csak tudnám, miért véditek annyira ezt a maffiát? Kis krumplibogár lennél te is?
Szerintem a kérdezőt vagy fizetik ezért, vagy troll.
Ennyire agyhalott senki nem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!