Ha 2022-ben nyer a baloldali ellenzék, maradsz, vagy mész az országból?
Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 18:33
A kérdező szavazást indított:
Maradok (30 alatti vagyok)
Elköltözöm külföldre (30 alatti vagyok)
Maradok (30 és 50 közötti vagyok)
Elköltözöm külföldre (30 és 50 közötti vagyok)
Maradok (50 feletti vagyok)
Elköltözöm külföldre (50 feletti vagyok)
44 szavazat
1/12 anonim válasza:
Csak akkor maradok ha az ellenzék nyer... Senki nem kíváncsi a nyomorult fideszre és az elvakult fideszes szavazókra...
2/12 árokpart válasza:
Ha nem nyer akkor fogok elmenni.
3/12 anonim válasza:
Megyek ki egyből :D Nem várom meg a víz gáz ár emelést, vizitdijat, meg a többi megszorítást.
28
4/12 anonim válasza:
Ha 2/3-ra megint összecsalják végleg lépek. Amúgy is tervezem, mert az életben nem lesz saját lakásom v házam. Ugyanis ki van ez találva. Egyedülállóként netto 200 alatt hitelt nem kapsz (eü. mielőtt jönne a kedvenc dumám, hogy aki tanult meg dolgozik stb. az vagyonokat keres). Sajnos amúgy az ingatlanárak az egekben és az albérlet árak is. Én nem ragaszkodnék sajáthoz, de itt MO-n az albérlet elég orosz rulett, ráadásul, ha egyszer mégis akarok majd gyereket azt albérletbe nem biztonságos megszülni stb. (ebbe most ne menjünk bele.) A másik, hogy amikor 80 felett kezdődik a bérleti díj, de akkor az még egy putri kb. akkor bocsánat, de havi 100 ezret inkább sajátra költeném, mint törlesztő és akkor az enyém, megvan a biztonság érzett. Ja persze, MO-n nem kapsz hitelt havi netto 200 alatt...jól kivan ez találva... Bízom benne, hogy bedől a csok és társai és újra reális áron lehet majd venni lakást, házat. Jelenleg sajnos még osztrák fizuból is kellene legalább egy évet várnom, hogy a beugró meglegyen.
5/12 anonim válasza:
Hova akarsz menni rokkantnyugdíjazott könyvtárosként? Vagy az csak másik kérdés volt az aktuális hazugságod?
6/12 anonim válasza:
Valójában utálom a Fideszt, de sajna ellenzéki oldalon teljesen féleszű, alkalmatlan miniszterelnök jelöltek vannak, szóval ennek nagyon kicsi az esélye, hogy jövőre az ellenzék nyer.
7/12 anonim válasza:
Tök mindegy milyen az ellenzék, ugyanilyen szar lesz, csak nem hazudják magukat álkereszténynek, meg álmagyarnak. orbánék már mindent elloptak és lassan annyira zakkantak, hogy elhiszik a saját hazugságaikat is.
8/12 árokpart válasza:
5-ös Svájc mert beszélek németül és ott eléldegélek majd szép nyugodtan.
9/12 anonim válasza:
Innen mimdenki lép az ingatlan árak elszáltak az albérlet árak is.Svájcban meg bukott a kormány mert alkudozni akkartak az albérlet árakon mert ott fix összeg mindenhol.De Orbán elő se vette az albérlet árakat meg az ingatlan árakat nem mindenki vehet fel csokot.És nem mindenki családos azok meg dögöljenek meg a fidesz szerint.
10/12 anonim válasza:
Miből élsz el nyugodtan Svácjban ha munkaképtelen vagy? :D Uramatyám
Vagy csak itthon kerülőd a munkát és élősködsz az államon, de kitudnál menni segédmunkázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!