Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gazdasági szempontból mi lesz...

Gazdasági szempontból mi lesz Magyarországon 10 év múlva?

Figyelt kérdés
Én mást sem tapasztalok csak, hogy folyamatosan rosszabbak a gazdasági viszonyok. Egyre többet kell dolgozni, mégis szerény a megélhetés. Már csak tengődni lehet itt, ha nincsenek vagyonos rokonai az embernek. Mi lesz szerintetek 10 év múlva? Éhezés, nyomor?

2021. júl. 5. 11:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
10: link javítva: [link]
2021. júl. 5. 13:28
 12/16 molnarmarcell21 ***** válasza:
100%
Nem tíz év múlva "mi lesz itt", hanem 15. Akkor kezdenek szépen lejárni a hosszútávú hiteleink. Akkor kezd majd kijönni a hatása a sok humántőke elvonásnak. Orbánék nem véletlenül terveznek 2030-ig.
2021. júl. 5. 13:56
 13/16 anonim ***** válasza:
48%
2021. júl. 5. 14:20
 14/16 A kérdező kommentje:
Érdekes dolgokat írtatok. A linkeket nem tudom értékelni, véleményekre vagyok kívàncsi. 12-es: köszi, hogy felhoztad ezt, hogy 15 év múlva fognak kifutni a hitelek és biztos oka van annak, hogy 30-ig terveznek.
2021. júl. 5. 14:38
 15/16 molnarmarcell21 ***** válasza:

Ó, egy normálisabb kérdező... a kérdés alapján nem gondoltam, bocsánat :D

Akkor visszaveszek picit: nem kell rémeket látni, éhezés, összeomlás, nyomor nem lesz, innen képtelenség olyan mélyre visszaesni. Viszont kevésbé lesznek kedvezőek a kilátásaink, belassulhat a növekedés, meg fognak minket kötni a hitelek és a képzett, magas értékű munkaerő hiánya. Na meg ott van még a magas korrupció, a kiárusított állami vagyon, az állam leépítése... stb.

A lényeg, hogy nem kell rettegni a jövőtől, de nehezebb lesz a növekedés, a fejlődés.

2021. júl. 5. 14:45
 16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, először is köszönöm a "bókot" :D, másodszor pedig szórakoztatónak tartom, hogy szépen leírtad, hogy nem lesz nyomor meg éhezés, majd pont azokat a legfontosabb tényezőket soroltad fel, ami oda vezet. :D Amúgy én azt gondolom, hogy ezeken pont most léptünk át, és egy új, sötétebb szakasz kezdődik. Az EU 15 éve szívja el a jól képzett, fiatalokat, a hàttérállamot már létrehozták, a vagyon nagy részét már kimentették, a szociális, rászorultsági alapon adandó támogatások (nem, a CSOK nem az) jó formán nem léteznek. Én tényleg nem tudom, hogy ebből az örvényből hogyan indulhatnánk el felfelé, ha az EU-hoz való csatlakozás is így el lett puskázva.
2021. júl. 5. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!