Volt a fidelitasnak akár egyetlen hasznos tevékenységük is?
Na 20-as!
"Adók az egekben"
Most is.
"13. havi nyugdíjt elvették"
...majd 10 évig hallgattuk Viktátor hisztijét, hogy deszarvótagyúrcsány mert elvette a 13. havi nyugdíjat. Ha Orbánnak valóban érdeke lenne a visszavezetése, akkor normálisan és jóval előbb visszaadta volna.
"A nehéz időkben elvettek ahelyett, hogy adtak volna"
Orbánék nem csak a nehéz időkben, hanem mindig csak elvesznek, ahelyett, hogy adnának!
"Rossz gazdasági teljesítmény"
Nem tudom, hogy tisztában vagy-e vele, de 2008-ban és 2009-ben gazdasági világválság volt. Akkor minden országnak rossz volt a gazdasági teljesítménye.
"2009-ben a munkanélküliség meghaladta a 10%-ot"
Mint ahogy mondtam, gazdasági világválság volt.
"Gazdasági adatok meghamisítása"
Mert mintha Viktor nem tenné ugyanezt!
"Választás csalás"
Orbánék is elcsalják, csak legálisan.
Nos?
Csökkentek az adók
A 13. havi nyugdíjt legalább visszaadták
Éppen vírus van, mégsem növeli az adókat a kormány mint akkor a baloldal, helyette meg lakásfelújítási kedvezményeket, és 25 év alattiaknak adómentességet csinál (+még a vakcina program is sikeres volt)
És reagálhatnál még az őszödi beszédre is
"Éppen vírus van, mégsem növeli az adókat a kormány mint akkor a baloldal, helyette meg lakásfelújítási kedvezményeket, és 25 év alattiaknak adómentességet csinál"
Hát ezt engedelmeddel kijavítom:
"Éppen választás előtti év van, így nem növeli az adókat a kormány, helyette meg lakásfelújítási kedvezményeket, és 25 év alattiaknak adómentességet csinál"
#24 es, tudsz róla, hogy Jakab 2020 február 15-én javasolta a bevàlt lengyel mintára a 25 év alattiak szja-mentességét?
Tehát másfél éve!
23 összefoglalva:
Isti bizti így van mert asszontam, hidd el mert így igaz a ménykü essen belém de ugyan így van!
🤦♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!