Jeffrey Spender kérdése:
Miért nem teszik kötelezővé az oltást, a 80 % felettiség eléréséhez ?
Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 16:10
21/43 anonim válasza:
20) dehát még élünk!Mindenki él, kivéve akik már meghaltak.De ő sem a covid miatt ez csak az utolsó lökést adta meg nekik.Nagyon szomorú,de ők ugyanúgy meghaltak volna egy influenzában.Ezt fogd már fel ahelyett hogy másokra mutogatsz.nem a covid a félelmetes hanem az alapbetegségük.
22/43 anonim válasza:
21: mindezt köszönheted annak, hogy a védekezés (és időjárás) miatt olyan alacsony a vírus koncentráció, hogy csak a gyengéket őli meg.
Ezt kellene felfognod!
23/43 anonim válasza:
22) mármint az influenza koncentrációja?Felfogtam.Ennek az oltását is kötelezővé akarjátok tenni vagy leragadtok a covidnál?
24/43 anonim válasza:
Miért nem teszik kötelezővé,
mert az euban sehol nem kötelező,
mert sok szavazatot vesztene a kormány
mert a sok hőbörgő kimenne tûnteni és valószínű elfajulnának a dolgok.
25/43 anonim válasza:
Azért nem teszik kötelezővé, mert akkor az államnak - valamennyire - felelősséget kellene vállalnia, ha a beoltott embereknél súlyos mellékhatások jelentkeznek (igaz, ez a szám nagyságrendekkel kisebb, mint amennyien meghaltak a járványban).
Ilyen súlyos eseteknél az kérdéses, hogy ki a felelős.
26/43 anonim válasza:
'Mire jó ez az oltásellenesség ?'
Arra hogy életben maradjanak.
27/43 anonim válasza:
50 százaléknál minden országban lelassul az oltási kedv.
28/43 anonim válasza:
Én kaptam oltást, nem a kártya miatt, az én környzetemben többféle lefolyása volt a covidnak és kiszámíthatatlannak tűnt az is, hogy kire kockázatos, kire nem, nem akartam kockáztatni, de hogy kötelezővé tegyék, annak nem látom értelmét.
29/43 anonim válasza:
En tutira nem szurkáltataom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!