Orbán Viktor érdemeinek egy része felsorolható, de Gyurcsány Ferenc mit tudna felsorolni így mint Orbán?
Hajrá, a lakások maradnak drágák a fizetésed viszont csökkenni fog és jó kis megszorítások jönnek :) Még távolabb a lakástól
12: az árak felnyomása is praktikusan "megszorítás" a lakásvásárlók számára, csak észre kellene ezt venni.
Rengetegen kiárazódnak a lakáspiacról, ami ellen egy kormánynak aktívan tennie kellett volna már évekkel ezelőtt.
Olvasni, hogy a támogatások beépültek az árakba, vagyis senki sincs nagyon előrébb, mert aki támogatást vesz fel, az ki is fizeti a magasabb árban azt a támogatást, és a maradékot ugyanúgy össze kell raknia, míg aki nem tud vagy akar támogatást felvenni, az meg van lőve az áremelkedések miatt.
A kormány aktívan tesz ellene az ezerféle támogatással és a bérek emelésével, az 5%-os ÁFA-val.
Az, hogy a világpiaci helyzet miatt az építőanyagok ára elszáll, szakmunkásból kevés van mert inkább elmennek bölcsésznek aztán sírnak, hogy aktatologatásért csak 150 ezret kapnak, míg a szakember annyit kér el amennyit nem szégyell a kereslet-kínálat miatt, így ez van.
13: Nem is igen kormánypárti a 25-35ös korosztály amibe mozgok.
Azért rengeteg ismerősöm volt aki saját erejéből szeretett volna egyről a kettőre jutni.
Nem gyerekgyártási tíz milliókból. Sőt a fővárosban már az sem elég semmire.
Teljes káosz amit az ingatlanpiacon műveltek. De aztán ez a saját meglátásom. De az X-em jövőre tudom, hogy nem ezekre megy, még ha a világ pénzét is megígérik most választás előtt.
Aztán majd örühlettek, hogy a lakásárak maradnak viszont a fizetésetek nem nő max csökken az új adóknak hála :) De legalább lesznek migrik meg LMBTQ , szóval szabad nyugati demokráciában élhettek majd
Én ugyan nem tudnék hasonló Gyurcsány érdemeket sorolni, ebben igazad van. Ugyanakkor nem is akarok, mert semmi értelme a bezzegezésnek. Nekem nem az a bajom a mostani rendszerrel, hogy Gyurcsány jobb lett volna, én egy csalódott Fidesz szavazó vagyok.
Egyfelől egy rakás dolog, amit potitív dologként soroltál fel, szerintem nettó szar intézkedés (CSOK, babaváró, stadionok). Más dolgokat nem tartok érdemnek, pl az EU pénzből finanszírozott építkezéseket. Van, amit a körülmények és a kivitelezés miatt köpnék le (orvosi béremelés) Megint egyéb dolgokat meg egyszerűen rohadtul kevésnek tartok ahhoz képest, hogy 11 éven keresztül ellenzék nélküli 2/3-ban, szárnyaló világgazdaság mellett kormányklozhattak.
És akkor ehhez jönnek a megbocsáthatatlan dolgok. Pl, hogy 2/3-os táborral a hátuk mögött megosztottabb az ország, mint valaha. A politika libernyákozás, sorosozás, krumplizás szintjére süllyedt (tudom, az nem ők voltak). Volt pofájuk az egyetemeket saját alapítványokba szervezniük. Az állandó háborúmániájukkal az EU-t is megutáltatják itthon. A melegeket a pedofilokkal rakták egy dobozba, hogy ezzel megint egymásnak hergeljék az embereket.
Én nem sorolok Gyurcsány érdemeket én a Fideszt akartam kormányra. 2010-ben reméltem, hogy új korszak jöhet, és elköszönhetünk a múlttól. Erre itt ez a szar. Szét tudnék verni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!