Ha Orbán Viktor nem stadionokban élte volna ki a megalomániáját, hanem kastélyokban, akkor ma Magyarországon is lennének olyan meseszép kastélyok, mint Neuschwanstein meg Hohenschwangau?
Kérdező
Nem is hallottál a kastélyprogramról, úgy írtál ki egy hülye kérdést, mert be akartál szólni a zorbánnak. Nem jött be.
Menj el egy felújított kastélyba vagy várba és nézd meg mire lett elköltve a pénz, aztán szövegelj!
Nálad ez a kastélyprogram lemez beakadt?
Leírom, hogy szerintem a stadionok helyett meseszép kastélyokat kellett volna építeni, te ebből azt a "nyilvánvaló" következtetést vonod le, hogy nem hallottam a kastélyprogramról.
Amúgy pedig olyannyira hallottam róla, hogy ezt a kérdést is én írtam ki a kastélyprogram kapcsán:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__105..
Szóval menj máshova a trollkodásoddal.
Köszönöm felvilágosítottál, már értem miért nem építik vissza az Alcsúti kastélyt. Mert Habsburg volt és nem magyar.
Értem.
Szóval azzal bizonyítod hogy nem vagy hülye és nem trollkodsz, hogy megmutatod magad is tisztában vagy azzal hogy a kérdésed hülyeség és trollkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!