Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbán Viktor nem stadionokb...

Ha Orbán Viktor nem stadionokban élte volna ki a megalomániáját, hanem kastélyokban, akkor ma Magyarországon is lennének olyan meseszép kastélyok, mint Neuschwanstein meg Hohenschwangau?

Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 20:48
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
22%
Ja, pl: kastélyokat... ugye?
2021. júl. 3. 21:24
 12/35 anonim ***** válasza:
38%
Bár inkább hipohonder lenne. Akkor nem itt tartana az eü
2021. júl. 3. 21:25
 13/35 A kérdező kommentje:
Például. De lehetett volna mást is. Csak ti még elképzelni se vagytok képesek, hogy milyen hasznosabb dolgok vannak egy stadionnál.
2021. júl. 3. 21:25
 14/35 anonim ***** válasza:
27%
🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
2021. júl. 3. 21:26
 15/35 anonim ***** válasza:
65%
Elég sok kastélyt meg várat rendbe raktak/raknak. Meg egy csomó nyugati várat, kastélyt is a 19. meg a 20. században építettek újjá historizálva meg romantizálva, gyakran mindenféle szakszerű feltárás nélkül. Ez a mostani "műemlékvédelmi" rommegtartó irányzat is csak arra jó, nehogy újjáépítse egy nemzet a lerombolt hagyatékát, mert akkor nem hajbókolna a "felsőbbrendű" Nyugat-európai kultúra előtt.
2021. júl. 3. 21:31
 16/35 anonim ***** válasza:
19%

Kérdező

Nem is hallottál a kastélyprogramról, úgy írtál ki egy hülye kérdést, mert be akartál szólni a zorbánnak. Nem jött be.

Menj el egy felújított kastélyba vagy várba és nézd meg mire lett elköltve a pénz, aztán szövegelj!

2021. júl. 3. 21:33
 17/35 A kérdező kommentje:

Nálad ez a kastélyprogram lemez beakadt?

Leírom, hogy szerintem a stadionok helyett meseszép kastélyokat kellett volna építeni, te ebből azt a "nyilvánvaló" következtetést vonod le, hogy nem hallottam a kastélyprogramról.

2021. júl. 3. 21:37
 18/35 A kérdező kommentje:

Amúgy pedig olyannyira hallottam róla, hogy ezt a kérdést is én írtam ki a kastélyprogram kapcsán:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__105..

Szóval menj máshova a trollkodásoddal.

2021. júl. 3. 21:39
 19/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm felvilágosítottál, már értem miért nem építik vissza az Alcsúti kastélyt. Mert Habsburg volt és nem magyar.

2021. júl. 3. 21:42
 20/35 anonim ***** válasza:
19%

Értem.

Szóval azzal bizonyítod hogy nem vagy hülye és nem trollkodsz, hogy megmutatod magad is tisztában vagy azzal hogy a kérdésed hülyeség és trollkodás.

2021. júl. 3. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!