Nem, a szakértők már előre szóltak, hogy a 21. században több nagy globális járvány várható, mint korábban, és látjuk, hogy ez igaz is lett.
2021. júl. 3. 14:47
2/9 anonim válasza:
Járványok kora ... haha, persze ha politikai kamujárványokról van szó birkák számára akkor azzal egyetértek. Ha hagyjuk tényleg azoknak a kora következik!
2021. júl. 3. 14:53
3/9 anonim válasza:
Nem visszafele gondoljak, hanem a joboben fog kovetkezni a jarvanyok kora.
Covid egyfajta jarvany, a liberalisok es kommunistak is egy jarvany es az LMNTQ-BLM mozgalmak is jarvanyok.
2021. júl. 3. 14:55
4/9 anonim válasza:
Ez egy igen hatalmas történelmi korszak, egészen 2020 márciusától 2021 júniusáig.
2021. júl. 3. 15:22
5/9 A kérdező kommentje:
1-es, a szakértők mire alapoznak? Már 20 éve tart a 21.század, ez volt az első komoly járvány. Ebből az egyből vezették le, hogy jön a többi sorban?
3-as, ez jó felvetés, de ezt még Kövértől, Orbántól, Kocsistól sem hallottam, hogy a kommunizmust, liberalizmust, melegizmust járványnak nevezték volna. Ebből a szempontból a legszebb, legizgalmasabb, leghosszabb járvány az emberi hülyeség járvány.
2021. júl. 3. 15:36
6/9 A kérdező kommentje:
kösz 4-es, kb. én is így látom, de "vannak, akik szerint" itt van a behatárolhatatlan (előre és hátra) járványok kora.
2021. júl. 3. 15:40
7/9 A kérdező kommentje:
2-essel is egyetértek, nekem is gyanús, hogy politikai haszonszerzés van a háttérben. De az az elkeserítő, hogy az egész "politikai haszonszerzés" jelenséget maga az emberi butaság tudja táplálni éltető erővel, és ilyen mód a politikai haszonszerzés a legnagyobb gyarlóságok egyike.
2021. júl. 3. 15:53
8/9 anonim válasza:
A who pánikol és hisztizik, hogy milyen újabb nagy járványok lesznek, állandó maszkhordás kéne, ez a jövő stb. Ha az egészségügyi világszervezet ilyeneket fantáziál csak nem mondhatja azt, hogy nem lesz több járvány
Ettől függetlenül nekem sem tetszett a kérdés és nem hiszem, hogy kéne vakcina gyár
2021. júl. 3. 16:42
9/9 A kérdező kommentje:
És a who mire alapoz? Főként annak fényében, hogy a legújabb verzió szerint a kínai laborból szivattyúzta ki az egyik tudós a virnyót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!