Ha 2022-ben is nyer a fidesz, maradsz, vagy mész az országból?
Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 11:38
A kérdező szavazást indított:
Maradok (30 alatti vagyok)
Elköltözöm külföldre (30 alatti vagyok)
Maradok (30 és 50 kötött vagyok)
Elköltözöm külföldre (30 és 50 kötött vagyok)
Maradok (50 feletti vagyok)
Elköltözöm külföldre (50 feletti vagyok)
48 szavazat
1/31 anonim válasza:
Költözöm. 11 év azt sikerült olyan közhangulatot teremteniük, hogy a magyar utálja a magyart. Én ebben nem akarok élni még 4 évet.
25 vagyok.
2/31 anonim válasza:
Maradok! Egy rohadt Orbán miatt nem megyek el.
Akkor megyek el Magyarországról ha olyan kedvem lesz.
3/31 anonim válasza:
Szívem szerint mennék, de nem tudom, lesz-e rá lehetőségem. Szeretem ezt az országot, ezért inkább távolról nézném, ahogy tönkremegy.
4/31 anonim válasza:
1) Szerinted 11 éve máske pp volt?
5/31 anonim válasza:
3#
Ez az ország már rég tonkrement. Teljesen elkeseredtem miatta hogy idáig jutott Magyarország.
6/31 anonim válasza:
4#
11 éve nem volt homofóbtörveny az miatt most több százezer magyar ember szorong, mentálisan beteg lesz mert szégyellniuk kell hogy azok amik.
7/31 anonim válasza:
Én már 2 éve kint élek, utálom a Fideszt, de le fogok szavazni rájuk mert az ellenzék még náluk is rosszabb...
8/31 anonim válasza:
Mi a francért mennék? Szeretek itt élni, az hogy ki van kormányon az meg nem nagyon érdekel..
9/31 anonim válasza:
#7: Akkor az lenne a tisztességes, ha nem szavaznál. Ismert rosszra szavazni egy - szerinted - vélhetően rosszra nem megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!