Baranyi Krisztina miért akarja kivéreztetni a Fradit?
Figyelt kérdés
Kubatov Gábor szerint: [link]
Csak nem azért, mert a Fradi szurkolói többségében nem kedvelik őt és nem támogatták a BLM-es nézeteit sem?
2021. júl. 2. 17:38
1/9 anonim 

válasza:

Ezt a dolgot nyugodtan a fradi szurkolokra bizhatod :)
2/9 anonim 

válasza:

Nem jó, ha kikezd velük... inkább húzzon el gyorsan a p.icsába!
3/9 anonim 

válasza:

🤣🤣🤣
Kubatov NERtársnak büdös adózni?
Pont abból a pénzből támogatná az utánpótlást?
Hát mi a túróra költi azt a töménytelen mennyiségű pénzt, amit a vállalkozások adó helyett a ssportba ölnek?
Azért ez az ember nem akármilyen pofátlan alak. 🤣🤣🤣
4/9 anonim 

válasza:

Már megszokta a Fradi, hogy az önkormányzat elengedi nekik az adót, most nem engedik el.
5/9 anonim 

válasza:

Tehát ha a frédi nem kapja meg az évi 5 milliárdját akkor az ilyen kubatov félék telesírják a fideszes szennymédiát: támadják a frédit,elnyomják,ellehetetlenítik stb.
6/9 anonim 

válasza:

Én nem féltem a Fradit, Baranyi előbb hátrál ki...
7/9 anonim 

válasza:

Baranyi lott maganak egy ongolt! :) Pedig a meccs meg el sem kezdodott :D
8/9 anonim 

válasza:

A fociultrák fogják megszabni, hogy mire mennyi pénzt adunk?
9/9 anonim 

válasza:

Én is azt kértem a kerülettől hogy fizessék nekem vissza a kifizetett adómat :D nekem se adták oda. Tiszta szemétség...
Nem értem hogy egy 10 milliárdos bevételű, nem közfeladato ellátó vállalat mért megy nyafogni az önkormányzathoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!