Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szomszédom kiszedi a többiek...

Szomszédom kiszedi a többiek postaládájából a DK-s szórólapokat, össze tépi és kidobja. Ez nem illegális?

Figyelt kérdés
Arra godnoltam megleckéztetném kicsit a vén szatyort, és beleraknám a székletemet a postaládájába. Ez belefér csínytevésnek? Vagy megüthetném miatta a bokámat?

2021. jún. 30. 16:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
10: vagy csak nyomd be őket teljesen, ha kiállnak, hogy ne tudja kiszedni
2021. jún. 30. 17:22
 12/19 anonim ***** válasza:
86%
Dobj be erről egy cédulát minden postaládába, hogy a többi szomszéd is tudja, hogy a leveleik között turkál a nyanya, aztán majd ők felelősségre vonják.
2021. jún. 30. 17:23
 13/19 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem túltolod. Senkit se érdekelnek a politikai szórólapok.
2021. jún. 30. 17:24
 14/19 anonim ***** válasza:
44%
Olrpzz be dk nak es kopogtass be hozza beszelgetni
2021. jún. 30. 17:56
 15/19 anonim ***** válasza:
64%
Öltözz
2021. jún. 30. 17:57
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

14.: lilába? vagy hogyan? :D

Kérdező:

A legjobb tényleg az, ha szerzel még pár DK-s szórólapot, és mindig újra pótolod. Persze csináltathatsz tépésre kigyulladó, tépésre internacionálét vagy Európa-himnuszt játszó, vagy pedig laminált, direkt téphetetlen szórólapot is, csak hogy végképp összezavard. :D

A kakis akcióról a klasszikus vicc jut eszembe:

19. századi szalon Párizsban, nagyvilági vendégek, rizsporos parókák, szofisztikált semmitmondó műértelmiségi beszélgetések, fehér zongorán klasszikust játszanak, mindenki kristálypohárból kizárólag pezsgőt iszik, stb.... Van a vendégek között két orosz. Már nagyon kellene nekik egy kis vodka, de főleg nagyon unják magukat a sok kis búzi sznob között. Azt mondja az egyik:

- Hát ídzsefídzselj, te Kolja bátyám! Én mindzsárt odamedzsek, és bélészárok nekik a zongorába.

A másik csak unottan legyint:

- Ugyan, hagyjad, Szerjoska Ivanuska! Nem éri meg az egész. EZEK ITT úgyse értenék....

2021. aug. 4. 12:36
 17/19 anonim ***** válasza:
27%
Én még örülnék is neki hogy ezt a sok kéretlen szart nem nekem kell kidobnom!
2021. aug. 7. 08:57
 18/19 anonim ***** válasza:
68%
A DK-s írásokat elolvasom, de nekem jók a fidesz propaganda lapok is, azokkal gyújtottam be a kazánba egész télen. :))))))
2021. aug. 7. 10:48
 19/19 anonim válasza:

Tudom, de több cikk is van. Videó is van.

https://www.youtube.com/watch?v=utbcuwKvxbU

okt. 27. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!