Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is szánalmas ez a...

Szerintetek is szánalmas ez a hozzáállás az európai unió részéről?

Figyelt kérdés
Miért háborodott hirtelen minden ország fel a melegellenes pedofiltörvényen, de amikor lengyelországban megtiltották, hogy abortuszt lehessen végrehajtani akár egy beteg magzaton is, akkor mindenki lapított? Azzal kapcsolatban miért nem volt ekkora felháborodás a nemzetközi sajtóban? Pedig szerintem jócskán fontosabb lenne azzal foglalkozni.

2021. jún. 29. 20:30
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Sajnos én nem találtam :( euronewson arról találtam cikket, hogy kiallnak a magyarorszagi homofob törvény ellene, de azt nem találtam amelyikre te beszélsz. Mutasd léci
2021. jún. 29. 20:49
 12/24 anonim ***** válasza:
51%
Szerinted lehet,de be kellene ismerned hogy az eu országok vezetői jobban értenek hozzá mint te.
2021. jún. 29. 20:49
 13/24 A kérdező kommentje:
Várom a cikket.
2021. jún. 29. 20:51
 14/24 anonim ***** válasza:
76%

Hát csak gratulálni tudok, hogy olyan ír véleményt, aki annyit nem képes, hogy bemásolja a gugliba az idézetet és megkapja eredményül az EU állásfoglalását... Gondolom mennyire tájékozott lehetsz minden téren, ha semmit nem találsz meg amit keresel, ami érdekel...

[link]

2021. jún. 29. 20:56
 15/24 anonim ***** válasza:
55%
Alighanem 4-es és 7-es válaszoló látja helyesen a dolgokat.
2021. jún. 29. 20:59
 16/24 anonim ***** válasza:
78%

Aligha. Nem.

Egyszerűen csak nem tájékozódnak. Ahogyan a kérdező sem.

2021. jún. 29. 21:03
 17/24 A kérdező kommentje:
Valóban volt egy kis ejnye bejnye, de végül nem tett lépéseket az EU.
2021. jún. 29. 21:03
 18/24 anonim ***** válasza:
69%
És milyen lépéseket kellett volna tennie? Milyen lépéseket szerttél volna? Szállja meg a nemlétező EU hadsereg Lengyelo-ot? Vagy vonjanak meg minden EU támogatást? Mikor szólt bele az EU, egy ejnyebejnyén kívül abba, hogy Mo. mit csinál? Milyen lépéseket tett?
2021. jún. 29. 21:05
 19/24 qkker1 ***** válasza:
55%

"Hát csak gratulálni tudok, hogy olyan ír véleményt, aki annyit nem képes, hogy bemásolja a gugliba az idézetet és megkapja eredményül az EU állásfoglalását... "

Azt nem tanítják, sőt egyenesen tiltják a Lendvai utcában!

2021. jún. 29. 21:22
 20/24 anonim ***** válasza:
65%

A lengyeleket is gyakran ekézik.

Amúgy meg ameddig az a legnagyobb baj, hogy szülhessenek a férfiak is addig a csodára várni kell.

2021. jún. 29. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!