Miért csak a kormányra számíthatnak a fővárosiak is? Budapestnek van vezetése. Vagy mégsem?
Figyelt kérdés
Legutóbb pl:
Előtte meg:
A méhlegelőkről meg a dugókról ne is beszéljünk. Mi folyik itt? Tudom, kivéreztetés. Más egyéb kifogás?
2021. jún. 29. 18:32
11/13 anonim válasza:
"Tehát nektek nem az a bajotok, hogy elveszik a forrásokat, hanem hogy a kormány nem hagyja hogy szarrá adóztasson?!"
Ja hogy a kormány szarrá adóztathat, csak a főváros nem?
12/13 anonim válasza:
11, semmivel se fizetsz több adót mint egy vidéki. De ha te fővárosiként többez fizetnél, hajrá, lehet adakozni.
13/13 anonim válasza:
"11, semmivel se fizetsz több adót mint egy vidéki."
12. Én is vidéki vagyok. Nem arról van szó, hogy valakinek többet kellene adózni, hanem arról, hogy a befolyt adót nem arányosan osszák szét.
De gondolom neked hiába magyarázza bárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!