Csak azért trollkodják szét a a "méhlegelőt" hogy legyen mivel csesztetni karigerit?
Itt is méhlegelők pozitív hatásairól írnak, az impresszum szerint ez egy kormányhoz köthető oldal.
Tehár akkor végső soron ha a kormány mondja akkor méhlegelő joooo ha karigeri mondja akkor méhlegelő róóóósz?
"Budapest területén - érthető okokból - nem lehet méheket tartani."
Budapest területén már most is vannak méhek és egyébként sem méhészetekről van szó...
Link? Kiváncsi lennék, hogy ki írta a cikket, milyen egyetemen végzett, és hogy valóban arra gondolt-e, hogy a belváros betontömbjei között a virágot nyomokban sem tartalmazó gazfoltokon legelészni fognak a méhek. Pl. Kopaszi gáton vagy a Normafánál ha valóban kemény munkával próbálnának a méhek számára megfelelő vadvirágos ""legelőt"" kialakítani, azt érteném, de ott, ahol olyan a levegő, hogy késsel vágni lehet én el nem tudom képzelni a méheket.
Illetve azért azt tisztázzuk le, hogy ezen MINDENKI röhögött, még mielőtt a propaganda beleszállt az ügybe. És azóta van egy kupac birka, aki nem röhög, mióta a telex elkezdte hírdetni a függetlenObjektív véleményét, ami szakmaiságot nélkülőző módon jónak titulálta a méhlegelőket.
De amúgy tényleg kiváncsi vagyok az írásra!
A Fidesztálibok foglalkoznak már hetek óta a méhlegelő széttrolkodásával.
csaxólok
Jaj, édes istenem, hogy itt is tobzódnak a biológiából (is) megbukott egybites fidelitasosok!
Semmi sem mutatja jobban, hogy mekkora műbalhé ez az egész, hogy Székesfehérváron a fideszes polgármester nem 4%-nyi, hanem 25%-nyi zöldterületet jelölt ki ilyen célra. Ott ez felelős, környezetbarát gazdálkodás, Budapesten meg iGéNyTeLeNsÉg!4!!4!
A "méhlegelők" nem háziméhek nektárgyűjtőhelye, ez ezerszer ki lett tárgyalva. Vannak más beporzók is. ;) A talajnak is jobban esik, ha nem vágják tarra kéthavonta, hanem hagyják rajta megnőni a természetes növényzetet. Nem, drága fidelitaszosok, nem gaz. De hazudozzatok csak betondzsungelről, Clark Ádám téri virágágyásról, mi meg jókat röhögünk ezen a primitív viselkedésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!