Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg olyan rossz volt...

Tényleg olyan rossz volt Gyurcsány alatt vagy csak Orbán hiteti ezt el az emberekkel?

Figyelt kérdés

2021. jún. 29. 16:46
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
61%
Mi az, hogy a lopás csak összegszerűségében több, arányait véve kevesebb? Hány MSZP-s gyűjtött többszázmilliárdos vagyont? Hány lett az ország leggazdagabb embere? Ki tartotta diktátornak Gyurcsányt? 🤣
2021. júl. 3. 12:12
 32/46 anonim ***** válasza:
0%

#31: Gondolod, hogy ez a könyv Orbánról szól?

[link]

2021. júl. 3. 15:47
 33/46 bbenjoe ***** válasza:
46%
Van aki azt mondja, hogy a gyurcsány alatt jobb volt, de ez többnyire csak azért van így mert akkor 15 évvel fiatalabb volt.
2021. júl. 3. 16:58
 34/46 anonim ***** válasza:
23%
Ha olyan jó lett volna akkor nem megy majdnem csődbe az ország amikor a "be sem gyűrűző" válság itt is éreztette a hatásait.
2021. júl. 3. 17:29
 35/46 anonim ***** válasza:
57%

Amire én tisztán emlékszem, az az, hogy Gyurcsány alatt:

-sokkal kevesebb és kisebb mértékű volt az adó

-lehetett találni tisztességes munkát is viszonylag normális fizetésért akkor is ha nem voltál fideszes vagy nem volt 25 diplomád meg 20 nyelvvizsgád

-kaptál normális orvosi ellátást

-az iskolában normális színvonalú oktatás volt, nem szándékosan lebutított analfabéta oktatás heti 12 tesiórával és 15 hittannal

-a híradóból és a többi sajtóanyagból tényszerű, értelmes híreket kaptál, nem gyűlöletkeltést, más gondolkodású emberek lejáratását, hazugságokat és a kormány istenítését, kultuszát

-Gyurcsány rokonai és haverjai tudomásom szerint nem tettek szert több százmilliárdos vagyonra közpénzből, úgy hogy a kormányzása előtt meg senkik voltak.

És mondom ezt úgy hogy Gyurcsányt se szerettem, és akkor úgy voltam vele hogy borzalmas miniszterelnök, mert azért csinált jó sok kárt meg hülyeséget. Nem gondoltam volna hogy valaha visszasírom, de 12 ilyen év után szinte messiás lenne még ő is.

2021. szept. 14. 13:54
 36/46 anonim ***** válasza:
32%
#35 Hát munka az pont nem volt, de akinek mégis volt, annak is csak minimálbérért. Valószínű nem egy városban élünk, mert nálunk, bár igaz, hogy a hivatalos munkanélküliség "csak" 17%-volt, a valóságban kb. az emberek fele munka nélkül tengődött. Borzalmas volt, mindenkinek ez volt a legfőbb problémája Gyurcsánnyal.
2021. szept. 14. 14:11
 37/46 anonim ***** válasza:
32%
35. Úgy hazudsz, mint a böszme gazdád.
2021. szept. 15. 12:19
 38/46 anonim ***** válasza:
31%
37. Csak tényeked közölt ami nem kicsit vet rossz fényt a te gazdádra, mi? :D
2021. szept. 15. 17:27
 39/46 anonim ***** válasza:
62%
Én nem akarom azt a nyomort ami akkor volt!
2021. szept. 16. 22:49
 40/46 anonim ***** válasza:
70%

Nyomor most van - és nem is kicsi!!!

A rohadt forinttal már jobb helyen csak tapétáznak, mert annyira lezüllesztette a horda!

Gyurcsány egy barom volt, de Orbán ebben túltett rajta!!!

Két megosztó hulladék, a szemétdombon a helyük!

2021. szept. 17. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!