Más is észrevette ebben a kategóriában az alábbi jelenséget?
Figyelt kérdés
A kommentelő: A Fidesz tönkretette a magyar gazdaságot.
B kommentelő: Én az ellenkezőjét tapasztalom, jobb életem lett a kormányzásuk alatt.
A: Az csak azért, mert általános gazdasági fellendülés van, így nem nagy szám, hogy nekünk is jobb.
Kérdem én, akkor most mi az igazság a magyar gazdaságról?
2021. jún. 29. 16:44
11/16 anonim válasza:
Plusz a világválság után jött be az alacsony kamatok korszaka a világban, vagyis sokkal olcsóbb lett hitelt felvenni, mint korábban, ami szintén a kezükre játszott, és nem az ő érdemük.
12/16 anonim válasza:
Mit vársz? Valamelyik kitartott fideszes "intézet" posztolt egy "elemzést" a Facebookon, hogy mekkorát nőtt itthon a vásárlások volumene. Csak éppen még így is 5% mínuszban vagyunk a járvány előtti szinthez képest. Képzelheted, hogy ujjongtak a poszt alatt a profilkép nélküli fidelitasos kamufelhasználók. :)
13/16 anonim válasza:
Mindenki a sajt bőrén tapasztalja meg hogy most milyen.én elhiszem hogy van egy olyan réteg akiknek most jó,de ha figyeled a kommenteket akkor sokan közülük azzal érvelnek hogy tudják hogy a fidesz lop,viszont az ellenzék is ugyanennyit lopna.azt hiszem ehhez nincs mit hozzátenni.
14/16 anonim válasza:
Mészáros és Orbán családja, barátai, illetve a Fideszes felsővezetők sokkal jobban élnek. Csak Mészárosnak lett több száz cége Orbán alatt, és kb. 500 milliárd forintja.
15/16 anonim válasza:
"Még az ellenzék sem kritizálja a kormány gazdasági teljesítményét"
Meglehetősen szelektíven jutnak el a tudatodig a tények!
16/16 anonim válasza:
Nézzük már meg azt is, hogy 2002-ben hogy álltunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!