Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki kommentelők...

Az ellenzéki kommentelők tényleg elhiszik, hogy ha valaki a kormánnyal egyetértően ír egy adott kérdésben, azt a Fidesz felbérelte?

Figyelt kérdés

2021. jún. 29. 15:40
1 2
 1/11 Rothadó Narancs ***** válasza:
57%
Vice versa
2021. jún. 29. 15:42
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
Attól függ mit ír.ha valami baromságot/fidesz médiában is terjesztett hazugságot akkor igen.
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
nyugi én is megkaptam már hogy biztos a dk meg a gyúcsány fizet, mert valami kormánnyal ellentétes véleményt írtam le...
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Itt vagy DK bértroll vagy Fideszes fizetett kommentelő,esetleg TRBP tag az ember.
2021. jún. 29. 15:46
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

Nem mindenki az, de biztosan vannak netszerte fizetett kormánytrollok, akik próbálják kommentekkel a megfelelő irányba terelni a beszélgetést.

A fidesznek rengeteg pénze van (legális és lenyúlt fekete pénzek is), úgyhogy az lenne a meglepő, ha nem fizetne ilyeneket.

2021. jún. 29. 15:53
 6/11 anonim ***** válasza:
23%
Aki elhiszi az az ő baja.
2021. jún. 29. 16:00
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
A "sorosügynök" kifejezés fordított esetben mit takar?
2021. jún. 29. 16:01
 8/11 anonim ***** válasza:
39%

Nem mindenki az, de biztosan vannak netszerte fizetett globalista trollok, akik próbálják kommentekkel a megfelelő irányba terelni a beszélgetést.

A globalistáknak rengeteg pénze van (legális és lenyúlt fekete pénzek is), úgyhogy az lenne a meglepő, ha nem fizetne ilyeneket.

2021. jún. 29. 16:30
 9/11 anonim ***** válasza:
61%
Én voltam itt már kormánypropagandista, Habony írnoka, NER-huszár, bérkommentelő és persze Fidesz-troll. Ez utóbbi különösen mulatságos, mivel a trollkodás teljesen mást jelent. Sem elhinni, sem elviselni nem képesek, hogy a Fidesz 2,5-3 millió szavazója közt vannak olyanok, akik elvi meggyőződésből támogatják a kormányt. Máskor meg pont ők azok, akik Fidesz-hívőznek és agymosottaznak. A következetesség sosem volt a ballibek erőssége. Persze, ők természetesen nem a végletekig elfogultak, nem az elleznéki lakájmédiából tájékozódnak, nem olvassák a Soros-blogot (444), hanem racionális meggyőződésből nyalják a sokszorosan megbukott Gyurcsány s*ggét, hetente többször is próbálkozva 2006. őszének a mentegetésével, vagy az újra elindított zsidógyűlölő Bíró László mosdatásával, a nyelvvizsgával, jogosítvánnyal, párttal, önálló gondolatokkal nem rendelkező töketlen Karigeri fényezésével, stb.
2021. jún. 29. 16:53
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez kölcsönös.

De különben tényleg nem értem, hogy miért olyan hihetetlen, hogy valaki jól él és több olyan sarkalatos kérdésben ért egyet a fidesszel mint nem. Engem nem pl. a sorosozás meg brüsszelezés része érdekel mondjuk a migráns témának, hanem úgy átlagosan a hozzáállás, mikor tömören értelmesen van róla szó, nem akkor mikor a barmokhoz szólnak óriásplakátokon. Túltolják a riogatást? Túl. Ettől még köszi, ahogy kezelik, és ahogy nem kérnek elnézést a véleményükért az EU-tól azzal én mélységesen egyetértek.

Vannak olyan dolgok, amik zavarnak, nagyon. A top 3 pl. az urizálás, stadionok, környezetvédelmet jobban kéne tolni, de rengeteg olyan kérdés is van, amiben az ellenzéknek olyan hozzáállása van, hogy az nekem egyszerűen ijesztő.

2021. jún. 29. 17:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!