Orbán Viktor fiáról miért mondják azt, hogy meleg?
Elvégezte egy Miniszterelnök apuka fiaként...nem egy nagy történet.
Másfelől, meg a Felház nevű egyházból is azért távolították el mert, túl sokszor volt gyerekek társaságában akik közül feltűnően sok volt a kisfiú...valszeg pár évtized múlva lesz is ebből dokufilm, úgyhogy ha véded is, tedd úgy ezt h egy ilyen embert védesz...
A kettő nem függ össze. A katonák közt is vannak melegek.
Én nem tudom, hogy az-e, de 29 éves szingli, nővél még hírbe sem hozták. Eléggé el is van dugva Ráhelhez képest.
Anno Ugandába pakolták, valami gyermekjóléti cuccosnak, de ott megszerette a kisfiúkat. Hazajött, megalapították ezt a Felház nevű vallásos fost, de ott is a kisfiúkat abajgatta. Most Apuci betolta ebbe a katonai iskolába - mert a hülyéje (OV) benyeli azt a "keresztény-konzervatív" tézist, hogy a melegség vagy a pedofília gyógyítható.
Tévednek, ha azt hiszik ettől Gazsika rászokik a nőkre. Jól láthatóan annyira megérti a helyzetet, hogy kussol és nem kezd kiállni Önmagáért és nem kezd valami meleg & pedo-lobbiba. Viszont ha szem előtt van, rá fognak utazni, hogy buktassák. Valószínűleg be fogják házasítani valami vagyon-védelmi és hírnév-megőrzési céllal egy rangos punci mellé, de az ugyanilyen látszatházasság lesz, mint a Szájer-Handó mariage.
Hát ezt Fideszen belül kéne megkérdezni, hogy ez menyire gond.
Nem mint ha egyébként bárkinek köze lenne hozzá. Szájer esetében is (szerintem) nem az volt a gond, hogy ö meleg hanem az amiket ennek tudatában egyébként is csinált.
Egy Nyugati ország vendégszeretetét élvezte, és ennek dacára a kedves pártja pont ezeket ekézte 0-24 úgy hogy ez öt nem is érdekelte.
Most tényleg meglepő lenne egyébként, hogy egy nyíltan homofob burkoltan náci párt egyébként tele van melegekkel ? Csak azért mert előbbi vonza be
a szavazatok millióit.
Nekem is van Fideszes rokonom 6 éve retteg a nemlétező migránsoktol.
Ezek csak kommunikációs marketing sémák. Semmi egyéb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!