Mit szóltok Orbán fiának szakdolgozat témaválasztásához?
Orbán Gáspár 2018-ban végzett az ELTE jogi karán, és a szakdolgozatának címe:
A melegházasság kérdése Magyarországon és Európában : az azonosneműek házassága és a család szabályozásának lehetséges irányai
30
Azért lopta el Gyurcsány a sógora szakdolgozatát mert Orbán fia meleg?
Melegek előfordulnak az állatvilágban is. Ez 5-6 százalékban megtörténő abnormalitás. Barbárság lenne üldözni őket és ostobaság lenne a fiataloknak azt hazudni, hogy természetes amikor nem az.Nem illik a melegekre a "gay" vidám jelző mert szánalmasak, se a "pride" büszkeség mert nem lehetnek büszkék a perverziójukra, se a "rainbow" mert a szivárvány egy szép, természetes jelenség de ezekben semmi szépség nincs.
32
tévedsz ha azt hiszed, hogy nem vetem meg Schmitt Pál-t aki plagizálta más doktori munkáját és beadta mint sajátját. Tudom milyen komoly munkát igényel egy doktorátus kiérdemlése és semmire se tartom azokat akik munka helyet plagizálnak. Megvetem Schmitt Pál-t, más okból is de lemondott amit nem szabad szem elől téveszteni.
Gyurcsány sokkal elítélendőbb mint Schmitt Pál. Gyurcsány nem csak plagizált hanem ellopta sógora szakdolgozatát. Ezt letagadta és megfenyegette azokat akik megvádolták. Nem adta vissza a diplomáját és nem mondott le.
Semjén nem a kedvencem (állatbarát vagyok) de nem tudok ilyen ügyeiről.
09:53: olvass utána. Van neki. A wikipédián külön szócikket kapott.
Értem. Így se tartottam sokra. Sajnos, sok az ilyen Magyarországon és azt a kommunista örökségnek tulajdonítom. Ki kell nőni belőle.
Nem hiszem, hogy ilyesmi megtörténhetne a műszaki tudományos egyetemeken, se Magyarországon, se Amerikában.
37
Tényleg jó lenne tudni igazából mit is írt de nem hiszem, hogy csak egyszerűen letölthetsz egy szakdolgozatot.
Amerikában a doktori munkákat egy erre szakosodó kiadó publikálja és megrendelheted őket ha megfizetsz érte.
A bevételből a doktorandusz is kap valamit -:)
39: Azt hiszem igazad van.
Azt is tudjuk, hogy a szakdolgozatokat el is lehet lopni. Gyurcsány szakdolgozata "eltűnt" miután kiderült, hogy Gyurcsány ellopta és lemásolta sógora szakdolgozatát -:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!