Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbán Viktor olyan jól...

Ha Orbán Viktor olyan jól kormányoz, akkor miért szálltak el ennyire az élelmiszerárak? A négerekről meg a melegekről sokat hallottunk, de ennek mi az oka?

Figyelt kérdés

2021. jún. 28. 21:09
1 2 3
 11/21 árokpart ***** válasza:
80%
9-10-es Konkrétan hol? Balatonbogláron és Balatonlellén és Fonyódon gyakorlatilag senki sincs. Ma voltam úszni délután és a strand úgy nézett ki mintha szezonvége lenne. 1-2 éjszakás vendégeink vannak.
2021. jún. 28. 22:23
 12/21 árokpart ***** válasza:
0%
Nem vagyok se DK-s sem Fideszes független nemzeti civil vagyok itt vagyok és vagyok. [link] Szabad és Független Magyarországnak lételemének kell lennie a létbiztonságnak és a jövőnek is és ezért erős államot, társadalmat és önálló kül és belpiacra egyaránt termelni tudó nemzetgazdaságot kell sürgősen létrehozni ,hogy a függetlenségünket mindig meg is tudjuk őrizni, sőt jobbá is tudjuk tenni a jövőben. Ezért van szükség, hogy ezt az ügyet minél többen támogassák, szimpatizáljanak vele.Ez az ügy most mindennél fontosabb, mert Nemzetünk jövője múlik rajta!Nagyon sok Szeretettel várok mindenkit a csoportba. Fontos, hogy sokan legyünk akik támogatják ezt az emberséges törekvést és az is nagyon fontos, hogy lássa tulajdonképpen az egész politikai elit, hogy sokan szeretnénk, hogy a csoportban megfogalmazott szűkszavú, de egyértelmű álom mindenki számára megvalósulhasson. Pontosabban olyan gazdaságpolitikára lenne természetesen a piacgazdaság keretein belül szükség hosszútávon, hogy ez elérhető legyen mindenki számára.22-en már vagyunk a csoportban, ez sajnos nem sok, de ez is valami. Gyarapodjunk, gyarapodjunk, mert ez a szám még nagyon kevés ahhoz, hogy ez a cél az embereknek ez a közös álma sikerüljön. Fontos, hogy ez az ügy végigmenjen, mert a jövőnk és legfőképpen a következő generációk jövője múlik rajta. Már csak azért is lenne nagy szükség, hogy gyarapodjon a csoport, hogy minél hamarabb az országos médiákban is legyen ez az ügy napitéma, mert enélkül sajnos süket fülekre fog találni. Számokban most nem szeretnék bocsájtkozni, de egy jelentős létszám esetén már fogunk tudni élni azzal a lehetőséggel, hogy a Magyar Televízió a híradásaiban is leadja ezt a kezdeményezést, akkor már nem fogják tudni a fősodratú médiákban sem elhallgatni. Ezért kérek mindenkit, hogy aki egy kicsit is magáénak érzi ezt a kezdeményezést kérném szépen csatlakozzanak. A csoportba lehet jelentkezni külföldön élő magyaroknak is amennyiben korábbról megmaradt vagy időközben felvették a magyar állampolgárságot.
2021. jún. 28. 22:26
 13/21 anonim ***** válasza:
Látom pörögnek a témák a csoportban. Legalább valami beszélgetés lenne, hogy ne üres oldalt lásson az ember.
2021. jún. 28. 22:29
 14/21 anonim ***** válasza:
28%
12, Árokpart, a 10es által belinkelt kérdésedben még fidesz szimpatizáns voltál. 🙃
2021. jún. 28. 22:30
 15/21 árokpart ***** válasza:
0%
Igen azt írtam, hogy kormányzásra más esélyest nem nagyon látok. Ezért kellene és ezért van inkább reális esélye a kormányon belül változásokat elérni. A fenti linkemben tulajdonképpen az egész politikai elit segítségét kértem a változásokhoz. Jelenleg rendszeren kívül esélytelennek tűnik a valódi változás a lakosság megosztottsága miatt is és a kényelmünk miatt is. Manapság már nem látsz olyan lendületet, hogy az emberek azt mondják, hogy na irány gyarünk a Parlamenthez rendszert váltani. Senki sem mond le arról jelen pillanatban amivel rendelkezik. Az pláne nem aki haszonélvezője a mostani kormánynak aki nem még az sem, mert az alapvető létbiztonságot azért fenntartja a szegényebb rétegek számára is. Ők szeretnének változtatni, csak nincsen meg a kapacitásuk és erejük ehhez.
2021. jún. 28. 22:39
 16/21 anonim ***** válasza:

"A fenti linkemben tulajdonképpen az egész politikai elit segítségét kértem a változásokhoz"

Lol, kamu vagy.

2021. jún. 28. 22:41
 17/21 árokpart ***** válasza:
0%
13-as Arról nem tehetek, hogy az emberek nem beszélgetnek a csoportban. Nekem meg még más mondanivalóm nincsen amit leírtam addig amíg csak ennyien vagyunk. A konkrét célt is megfogalmaztam a leírásban mikor valóban odaérnénk akkor természetesen átbeszéljük a részleteket nyílván, de addig teljesen felesleges. Sok felesleges beszélgetés inkább elvinné a csoportot a valós céltól nem szórakoztatásra hoztam létre. Csatlakozz bátran ha szeretnél!
2021. jún. 28. 22:44
 18/21 árokpart ***** válasza:
0%
16-os. A Miniszterlnök úr Facebook-os oldalán a hozzászólásokban fő hírként szerepel.
2021. jún. 28. 22:45
 19/21 anonim ***** válasza:
63%

Itt el van magyarázva:

[link]

Röviden: a környezetvédelem (zöld energia stb), a tőzsdei spekulációk és a növekvő kínai kereslet az ok, nem Orbán Viktor.

2021. jún. 28. 22:54
 20/21 anonim ***** válasza:
93%

11.

Kenesén vagyok, még hétfőn is mind a 2 strand tele. Délután 6-kor is 30 percet álltam a lángosért, pedig nem lassú a kiszolgálás. Ismerős Almádi strandon dolgozik, az is fullon van.

2021. jún. 28. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!