Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezentúl örökké térdelés lesz...

Ezentúl örökké térdelés lesz focimeccsen a BLM miatt?

Figyelt kérdés
Miért csak focimeccsen térdelnek? Miért nem kézi, röpi, vizilabda meccs előtt?

2021. jún. 28. 18:00
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
61%
Aztán miért is utálom én a fehéreket? Utálom magam? Ez új.
2021. jún. 28. 20:19
 22/35 Jeffrey Spender ***** válasza:
67%

#21:

Mert az ingyenélő és bűnöző életmódot folytató kisebbségiek alá adod a lovat, hogy az állam hibája hogy szegénysorra kerültek és hasonlók, nem felelősek a tetteikért, és akkor a bedrogozott, gyengébb egészségű és COVID hordozóval szemben rendőri túlkapás történik, bitófára akarjátok küldeni az eljáró rendőrt, anélkül, hogy próbálnátok a rendőrök helyzetébe beleképzelni, hogy az USA-ban szabad meg rejtett fegyverviselés van, közterületen is, és ez a fojtótérdepelés az ilyen helyzetek miatt indokolt eljárásrend.

2021. jún. 28. 20:31
 23/35 anonim ***** válasza:
29%

# 22 Értem. Ha nem akarom visszaküldeni őket a gyapotföldekre, akkor csakis azért van, amit fent leírtál.

Ilyen színvonaltalan vitát - ahol hamis prekoncepcióidból kiindulva olyan gondolatokat tulajdonítasz nekem, amit én sosem mondtam vagy írtam - nem folytatok. További kellemes vitatkozást magaddal.

2021. jún. 28. 20:58
 24/35 Jeffrey Spender ***** válasza:
58%

#23:

Amíg be nem indult a moderáció, a személyeskedések törlése miatt, te voltál a legeslegelső hozzászóló, kapásból agyatlan nácinak neveztél mindenkit, és a gyapotföldekre küldés vagy a #22-es hozzászólásomban levő prekoncepciók csak reagálások ellen.

Meg amúgy is a Black Lives Matter-féle térdepelés a feketék állítólagos elnyomásáról szól, és én csak elkezdtem fejtegetni, hogy Ki és hogyan nyomná el a feketéket ?

2021. jún. 28. 23:24
 25/35 anonim ***** válasza:
48%
Amikor a sok cuckold b..i észhez tér. Csak győzzük kivárni.... Egy köztörvényes bűnözőnek térdelni mert rendőri túlkapás áldozata lett, így mártírt csináltak belőle.
2021. jún. 28. 23:30
 26/35 anonim ***** válasza:
50%
#24 NEM én voltam az első hozzászóló. Ismét az a fránya prekoncepció. Vitaképtelen vagy.
2021. jún. 29. 10:36
 27/35 anonim ***** válasza:
61%

Pedig a legelső komment már fasisztázással indult, ez biztos.

2021. jún. 29. 17:29
 28/35 Jeffrey Spender ***** válasza:
12%

#26:

Ha felvetsz egy baromságot és erre felhívják a figyelmedet, legalább annyi tartás legyen már benned, hogy felvállalod, nem pedig soha meg nem történtté tagadod.

2021. jún. 29. 17:34
 29/35 anonim ***** válasza:
74%

A Fábián Tamás vs. Bohár Dániel vita után azon gondolkodtam, hogy lehet valaki olyan értetlen mint Bohár. Az itteni kommentek rávilágítottak, hogy egyszerűen ennyire telik.

"Ha felvetsz egy baromságot és erre felhívják a figyelmedet, legalább annyi tartás legyen már benned, hogy felvállalod, nem pedig soha meg nem történtté tagadod."

Ezzel maximálisan egyetértek. Annyit módosítva, hogy magadra vetítetve kellene gyakorolnod, mert zsigerből letagadtad a kínos, időközben törölt komment létét.

Miután kiderült, hogy mégis létezett, pótcselekvésként bullshitelsz és lököd a prekoncepcióid által vélelmezetten nekem tulajdonított, de tőlem soha el nem hangzott állításokat; akárcsak Bohár az említett vitában, jól be is égetve magát - amit persze nem vett észre, ahogy az lenni szokott a Dunning-Kruger effect tüneteiben szenvedőknél...

Csodálom Fábián Tomi végtelen türelmét, magam kevesebb megértéssel viseltetek a trollok iránt, így téged sem etetlek tovább, mert már nekem van szekunder szégyenérzetem helyetted.

Előrebocsátva, hogy egyrészt a vitát lezárandó utolsó szó jogát, mint filantróp meghagyom számodra, egyúttal őszinte reményemet kifejezve, hogy eme gesztussal némi örömet sikerül csempésznem az életedbe, mely remélhetőleg nem oly faék egyszerű, mint a vitakultúrád, másrészt nem kívánva olyasvalakit meggyőzni az igazáról, akinek semmi kedve nincs ahhoz, hogy meggyőzzék, utoljára írom le:

Az első kommentet nem én írtam. Pont.

Ha gondolod, írj a GYK üzemeltetőinek, hogy adják ki számodra az IP-címét az illetőnek. Amennyiben nem az enyém lesz, akkor fizetsz nekem 1 millát rendben? Ha mégis az enyém, én fizetek neked 10-et is!

Mivel az eddigiek nem épp arról győztek meg, hogy az olvasás-​szövegértés kompetenciád nívós lenne, ezért a hatékony dekódolást segítendő, összefoglalom néhány egyszerű, könnyen értelmezhető szóban megismételve a mondandóm velejét: NEM ÉN ÍRTAM.

Ezzel a magam részéről lezártnak tekintem ezt a parttalan vitát, mert erős a gyanúm, hogy egy orángutánnal sikeresebben értetem meg Schopenhauer filozófiáját, mint veled a racionális vita feltéleit.

A dialektika és disputa alapjait megismerendő, számos szerzőt ajánlanék szíves figyelmedbe Cicerótól kezdve Hegelen és Karl Popperen át Chaim Perelmanig, de kezdetnek ez is megteszi:

[link]

2021. jún. 29. 20:04
 30/35 anonim ***** válasza:
54%
Mit keres az LMBTQ a kulcsszavak közt? Nem miattuk térdelnek.
2021. jún. 29. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!