Miért ilyen inaktív az ellenzék mostanában?
A Fidesz minden létező platformon kampányol már hónapok óta. A Youtube-os videók elé is a Karácsony ellenes reklámot dobják be. A kormánymédiában is megy a kampány már ezerrel, az ellenzéki oldalról viszont nem látom, hogy bármilyen erőteljesebb kampány megmozdulás lenne.
Úgy látszik, mintha nem is érdekelné őket, hogy nyernek-e vagy sem... ellenzékiként nekem ez elég nagy csalódás. Oké, volt néhány Partizános interjú, azok többnyire jók is voltak, de ilyen feszes versenyben most a csapból is nekik kellene folyniuk.
Most, hogy végre van esély rá, hogy győzhetnek, most kéne megragadni minden alkalmat, de sajnos nem ezt látom.. Mintha kicsit meghátráltak volna. Más hogyan látja ezt?
"Te írtad: "ptt a mérce, ami látszik, hgoy ideológiailag baloldali embereket tömörít, de semmi közük az mszp-hez vagy a dk-hoz."
Nem én írtam. Az én hozzászólásaim: ma 12:21, ma 15:57, ma 16:18. Lehet ugyanaz a %-os értékelésem, mint a másik válaszolónak, nem látok rá a sajátomra.
"Vagyis attól mert egyértelműen jobboldali embereket tömörítenek, egyiket sem nevezheted kormánypártinak"
Ezzel egyébként oda-vissza egyetértek.
"Akkor maradjunk annyiban, hogy nincsen ilyen, nem fogsz találni"
Majd rászánom az időmet, hogy megmutassam neked, most csak rávilágítottam arra a módszertani nehézségre, ami ellenzék és kormánypárt között meghúzódhat.
#21 Ha nem te írtad akkor természetesen nem is tőled kérem.
Nem bonyolult z az ellenzéki-kormánypárti meghatározások. Egyszerűen azt kell nézni, hogy
1. valaki VAGY ellenzéki VAGY kormánypárti, nincs más, a többieket nem érdekli a politika. Minden párt vagy ellenzék vagy kormányon van.
2. meg kell nézni kit támogatnak ebből a kettőből. Aki a kormánypártokat, a kormányt, az kormánypárti, aki meg az ellenzéket a kormánnyal szemben, vagy általánosságban csak EZEN kormány ellen van az ellenzéki. Mindegy melyik pártot tolja erősebben.
Vagy ez - vagy az hogy a tulajdonosokat, fenntartókat nézzük.
Retardált, sehol nem írtam, hogy tulajdonban kell lennie.
"ha te csak azt tekinted ellenzéki médiának ami egy ellenzéki pártnak a tulajdona, vagy konkrétan onnan kapja a pénzét, akkor a másik oldalon is ezt kell érvényesíteni"
Pontosan, ezt teszem.
Ezért igaz, hogy ami Mészárosé, az pl. fideszes.
Szóval tessék, itt van egy jó leírás. Pár persze megszűnt azóta, de az most mellékes:
"Vagyis attól mert egyértelműen jobboldali embereket tömörítenek, egyiket sem nevezheted kormánypártinak "
Ezt nem teszem.
A magyar hang és a válaszonline elég egyértelműen jobboldali, de nem fideszes. Nem is sorolom oda.
Amúgy már csak azért sem igaz, mert a kormány nem fedi le a teljes jobboldalt, így nem jobb-bal között húzódik a határ, hanem bőven jobboldalon belül.
"alaki VAGY ellenzéki VAGY kormánypárti, nincs más"
Igen, az ostobák így gondolkodnak.
"Minden párt vagy ellenzék vagy kormányon van."
Csak minden párt nem feltétlenül fedi le a teljes politikai palettát vagy a népesség politikai nézeteit.
Esetleg erkölcsileg vannak gondok.
Számtalan opció van, amit minden ember felfog, akinek az IQ nagyobb, mint az életkora.
"meg kell nézni kit támogatnak ebből a kettőből"
Az ellenzék nem egy párt. Az ellenzék része a mihazánk, az iszom és a munkáspárt is.
Ebből kifolyólag SENKIT nem támogatnak, támogathatnak.
"Vagy ez - vagy az hogy a tulajdonosokat, fenntartókat nézzük"
Áh, szóval kiderült, hogy hazudsz, ezért találtál ki ilyen ostoba magyarázatot. :)
Logikus, véletlenül sem lehet az, hogy A ember fizet B-nek, de nincs az ő közvetlen tulajdonában. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!