Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Eddig az egész baloldal...

Eddig az egész baloldal ütötte a magyar focit, most hogy sikeresek lettek az EB-n hirtelen Orbán lett futballellenes?

Figyelt kérdés
Ahogy az oltás ellenesek is voltak majd, hogy végül is jól sült el most már Orbán az ugye?

2021. jún. 28. 06:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagyok foci rajongó, soha em voltam az. De nem értem,, mi abban a siker, hogy kiestek az EB-n?
2021. jún. 28. 07:51
 12/18 A kérdező kommentje:
9es Fekete Gy.: Orbán magát oltassa be... A DK aláírást gyűjtött a kínai ellen rémlik még?
2021. jún. 28. 07:59
 13/18 anonim ***** válasza:
92%

12: az oltásellenesség azt jelenti, hogy MINDEN oltás ellen van valaki. Az, hogy bizonyos oltásokat nem tartanak biztonságosnak, az nem általában oltásellenesség.

A kínairól ugye most derült ki, hogy alacsony a hatékonysága, nem termelődnek antitestek sok emberben.

2021. jún. 28. 08:05
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
12) a kínai nem véd,nem termelődik antitest.a sputnyikot sosem fogják elfogadni az eu-ban egy friss hír szerint.bár a kínait sem,bárhol kérhetnek tőled pcr-tesztet külföldön ha nyaralni mész.na nem mintha a többi jobb volna mert a pfizer,moderna szívizom gyulladást okoznak.semmiféle orvosi érv nincs az oktakozás mellett az egészségesek számára.a bértámogatásra,kkv-k megsegítésére lett volna eszük inkább.
2021. jún. 28. 08:48
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"A DK aláírást gyűjtött a kínai ellen rémlik még?"

Egy sokaság részének a megtagadása =/= a sokaság megtagadása. Értve vagyunk?

2021. jún. 28. 09:08
 16/18 anonim ***** válasza:
88%
#11 unortodox siker!
2021. jún. 28. 09:44
 17/18 anonim ***** válasza:
90%

"A DK aláírást gyűjtött a kínai ellen rémlik még?"

Ahogy előttem is írták, ez nem oltásellenesség, csupán vannak olyan fajta oltások, amik kevésbé hatékonyak vagy valami más probléma van velük, amire felhívják az emberek figyelmét. Amikor Gyurcsány Ferenc saját maga írja ki a fb oldalára hogy mindenki oltassa be magát, akkor ne próbáld már meg bemesélni nekem hogy a DK oltásellenes...

A focival ugyan ez a helyzet, a külföldi nevelésben részesült, külföldi klubokban játszó játékosok nem a magyar stadionok és a magyar focira költött rengeteg pénz miatt játszanak jól. A kettőnek sok köze nincs egymáshoz. Az ellenzéknek magával a focival amúgy nincs is baja, sőt még azzal sincs hogy költenek rá, a baj azzal van, hogy indokolatlanul sok pénz megy el ilyenekre amik ráadául nem is átláthatók. Lenne nem egy ágazat, amire ezt a pénzt hasznosabban el lehetne költeni.

2021. jún. 28. 11:50
 18/18 anonim ***** válasza:
90%
A kárpátmedence géniuszának mindig mindenben igaza van.orban élt orban él orban élni fog!
2021. jún. 28. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!