Fekete-Győr András határozatlansága azért lehet, mert gondolkozni próbál a kérdésen, és nem egy előre betanult választ ad?
Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 14:45
11/15 anonim válasza:
Politikusként pedig gyakran érhetik meglepetések, váratlan dolgok, kérdések, amelyekre gyorsan kellene neki reagálnia ha szeretné megszólítani a szavazókat.
Amúgy az egész pártja irritáló.
12/15 anonim válasza:
Ennyihez ért, fogalmatlan. Nem baj, a mostaniak sem jobbak, csak elhitetik.
13/15 anonim válasza:
10# Azt nem is gondoltam soha, hogy alkalmas volna miniszterelnöknek. Szerintem mindenki tudta már az interjú előtt is, hogy ő úgysem fogja megnyerni az előválasztást. Hogy miért indította el mégis a Momentum, azt nem tudom. Kár volt.
14/15 anonim válasza:
13!
Lehet becsületből. Valakit nekik is indítani kellett.
Kicsit sem sült el jól.
15/15 anonim válasza:
13, ő volt a legalkalmasabb a momentumból. Ki lett volna? Donáth?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!