Nekünk is szükség volna egy ilyen tematikájú Penny Market reklámra?
Nálunk is reklámoznak vajat, borsót, chipset meg hasonlókat, szóval a tematikával nincs baj.
Gondolom a transzvesztita feelingre gondoltál inkább. Még az is lehetne akár jó is.
Viszont iszonyú hosszú és izzadságszagú.
Nem mintha eddig a Penny-be vásároltam volna, de ezt végignézve le esett a vércukor szintem majd a hideg rázott ki a Soy-boy táncosoktól.
Ezután mondja azt nekem bármilyen meleg hogy ők aztán nem tolják a képembe a másságukat, cseppet sem akarják ráerőltetni másra...
Tizet teszek egy ellenében, hogy a Penny döntéshozói akik a képedbe tolják ezt az amúgy nem meleg, hanem transzvesztita szörnyűséget, azok heterók. (Nagyrészt)
#4 Én tartom, és emelek az életemmel, hogy ennek fejébe még a kiválasztott néphez tartotnak.
Németországban (München) az elmúlt hetekben az eddigi 50%-os néger soxínűség kvóta mellé odacsapták a kötelező travikat is. Egy hasonló, vagy pont ez a korcs vigyorog az iqos elektromos-cigi plakátokon, minden aluljáróban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!