Az Európai Parlament úgy döntött, hogy ezentúl a férfiak is szülhetnek! Támogatod?
"Transznemű személynek azt nevezzük, aki a születéskor megállapított nemétől eltérő nemi identitással rendelkezik és/vagy eltérő nemi identitást nyilvánít ki. Transznemű férfi nyilván egy születési neme szerinti nő, aki férfiként határozza meg az identitását."
Röviden tömören olyan személy aki beteg a fejére
"Azért kíváncsi volnék hogy ki volt az az idióta aki egy állandó hormon kezelés alatt álló nőknek engedélyezik az ilyesmit. Most nem roszból de az a gyermek 99%% hogy fogyatékosan vagy súllyos egészségügyi problémákkal fog a világra jönni."
Pajzsmirigy-betegség nőtt állandó hormonkezelést kapok, két makkegészséges gyereket szültem.
"Pajzsmirigy-betegség nőtt állandó hormonkezelést kapok, két makkegészséges gyereket szültem."
Ugye tudod hogy van külömbség ha az embernek van egy beteg szerve és a hormon szintet normál értéken tartó kezelést kap valaki és a között ha egyébként fizikailag teljesen rendben van valaki és ellentétes nemű hormonokkal van felturbózva. Egyébként nem is élnek sokáig ahogy a koxos sportolók sem
#11 Ki mondta, hogy annak születik? Értelmezd már a leírtakat.
"De az orvosok szerint is a nemi identitás zavar egy gyermekkori traumához vissza vezethető"
Dobd már ki a szovjet könyveidet és nézd meg mit gondol erről MOST a tudomány.
Egyébiránt pedig hamarosan nem csak a transznemű férfiak, de a transznemű nők, tehát a születési nemük szerinti férfiak is szülhetnek:
"A világ egyik vezető termékenység szakértője a közelmúltban kijelentette, hogy hamarosan a transzszexuális anyák is teherbe eshetnek. Dr. Richard Paulson, az Amerikai Reproduktív Orvosi Társaság elnöke szerint azok a nők, akik férfiként kezdték az életüket, hamarosan alkalmasak lesznek rá, hogy méh transzplantációban részesüljenek."
Kíváncsi vagyok, milyen reakciót fog majd kiváltani ez a konzervatívoknál.
Én magam nem vagyok az LMBTQ tagja, de a kérdés (meg ahogy a hazai propaganda médiában tálalták) félrevezető és csak arra jó, hogy hergeljék vele itthon az embereket.
"Társaság elnöke szerint azok a nők, akik férfiként kezdték az életüket, hamarosan alkalmasak lesznek rá, hogy méh transzplantációban részesüljenek."
Ez aztán a természetesség.
Elmebaj hozománya, amire egy komplett üzleti vállalkozás fog épülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!