Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártra szavazol?

Melyik pártra szavazol?

Figyelt kérdés

2021. jún. 26. 16:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Valószínűleg soha soha nem lesz olyan párt aki mindent úgy csinálna hogy nekünk jó legyen. "

Miért mi a krva életet pofáztam,ha nem ezt?

"Egyik párt se jobb mint a többi.NEKÜNK átlag embernek mindenki ugyan olyan sz*r."

2021. jún. 29. 19:54
 22/23 anonim ***** válasza:

Te azt mondod hogy mindegy ki nyeri biztosan ugyan olyan szar lesz... De igazából az az esélyes hogy nem lesz ennyire rossz.

Sőt.. Valószínűleg jobb lesz.

"Valószínűleg soha soha nem lesz olyan párt aki mindent úgy csinálna hogy nekünk jó legyen. "

Ez továbbra is igaz, mert MINDEN döntésük nem lesz számunkra a lehető legjobb. De lesznek olyan döntések, amik minket segítenek.

A különbség hogy te azt mondod hogy ugyan olyan szar lesz, mint most. Én pedig azt, hogy ennél jobb lesz, még ha nem is a lehető legjobb.

Illetve most látom hogy az ország elhagyását nem írtam le. Hidd el hogy nagyon sokan itt fogják hagyni magyarországot. Elég sok embert ismerek. Az ismerőseim fele már kint van. És kb másik fele pedig készül arra hogy kint legyen. Engem is hívtak már hogy menjek, de sajnos én még nem tudok családi okok miatt. De ha fideszes győzelem lesz, akkor semmi nem fog érdekelni én is tiplizek.

2021. jún. 29. 20:05
 23/23 anonim ***** válasza:
54%
Fideszre már biztosan nem, legutóbb a mi gatyánkra, most a momentumra fogok szavazni. Nem vagyok idealista, tehát ugyanúgy szavaznék a Fideszre mint régen, a gatyánkra is de nem szimpatikusak amit csinálnak és abszolút nem bízom már bennük semmiben. A gyűlöletet meg nem szeretem.
2021. júl. 10. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!