Támogatnád, hogy George Floyd szobrot kapjon
Magyarországon?
Igen! George Floyd egyik kezével és orrával éppen drogot porszívózna, másik kezével egy pisztolyt tartana egy terhes nő hasára, körülötte meg birka fejű emberek térdre rogyva imádkoznának Nike cípővel a hónaljuk alatt.
2021. jún. 26. 15:49
Nagyon fontos lenne egy ilyen szoborral megemlékezni a rasszizmus mártírjáról, főleg azért, mert idehaza is sokan szenvedünk az elnyomó fehér keresztény ciszheteró illiberális rezsim elnyomásától.
2021. jún. 26. 15:52
Tény, hogy a Fidesznek vannak hibái, de én nem érzem magamat elnyomva és szeretek itt élni, örülök hogy nem Németországba vagy Hollandiába stb... születtem és ugyanezt mondanám akkor is, ha nem a Fidesz lenne hatalmon.
Ha neked nem tetszik, ami itt van, el lehet menni ;).
2021. jún. 26. 15:55
24/44 A kérdező kommentje:
#23 Ahogy nektek is ott van Moszkva vagy Peking, ha nem tetszik az Unio.
Esetleg olvasd el, amit írtam alaposabban.
2021. jún. 26. 16:00
26/44 A kérdező kommentje:
Elolvastam. Csak nem értem miért érzed magad felhatalmazva arra, hogy bárkit is elküldj, mégis ki vagy te? Ha meg így, akkor meg ne csodálkozz rajta, ha téged is elküldenek Moszkvába. El lehet menni az összes rasszistának és homofób illiberálisnak innen Európából. Putyin biztos ad egy lakatlan területet az Oroszországi Kipcsák Köztársaság számára.
Úgy hogy neki megfelel ez a rendszer. Én egyet értek a 23assal. Inkább menjen a szélsőbal, mint hogy idehaza is egy putrit csináljon.
2021. jún. 26. 16:08
28/44 A kérdező kommentje:
Olyan putrit mint Nyugat-Európában? Mo. még az Európai Unió része, ha nem tetszenek a szabályai, akkor lehet menni Ázsiába és ott megcsinálni az illiberális putrit.
22 akkor menj az usaba gyújtogatni, ide nem kell drogos bűnöző szobor.
És mi a f.sz az a ciszheteró? Tanulj meg magyarul.
2021. jún. 26. 16:11
"Olyan putrit mint Nyugat-Európában? Mo. még az Európai Unió része, ha nem tetszenek a szabályai, akkor lehet menni Ázsiába és ott megcsinálni az illiberális putrit."
Öreg, franciao-ban pár hete az elnököt felpofozták. Az angol miniszterelnök egy fésűt nem tud megragadni, és még MINDIG a brexittel szarakodnak, az utánmódosításokkal. Az usa elnöke egy demens.
Gazdaságilag kína és oroszo a jövő. Tetszik vagy sem.
2021. jún. 26. 16:13
Kapcsolódó kérdések: