Menő lenne, ha a Gyakorin tartanának nemzeti konzultációt?
Szerintem igen, tök jó kis oldi, ha figyelik a kommenteket, abbólis már sok ki tudhat derülni, hogy mit szeretnének az emberek. Tehát akár a már meglévő kommentekből is tudnak pl szemezgetni.
És akkor pl akár föltehetnének ők is kérdést; hogy "Mi a véleményetek a bármiről?" Akár odaírhatja azt is , hogy a kormánytól van, és kíváncsi lenne a véleményünkre.
És akkor mindenki leírhatja, hogy mit gondol, ha gondolja, akár kiegészítheti a többiek válaszát; vagy írhat teljesen sajátot akár a többi komment elolvasása nélkül, és ami hasznos a népnek a számára, akkor azokat megvalósítani.
Vagy pl aki mondjuk idős, és mondjuk nem foglalkozik a számítógépekkel, akár nincs neki, akár van, de nem ért hozzá, vagy csak internete nincsen; nekik meg ilyen szavazóurnákat helyezhetnének ki a városokban, pl piacra gondolom, szoktak menni, és akkor mondjuk nem egy előre elkészített nyomtatványt dob bele, hanem mondjuk a saját cetlijét a véleményével. Amit akár ott is megírhat a standnál -akár diktálhatja is valamelyik ott állónak-, ahol van az a gyűjtődoboz, amibe bele lehet dobni a véleményeket.
"abbólis már sok ki tudhat derülni, hogy mit szeretnének az emberek"
Nézd, ha bárkit is érdekelne, hogy mit szeretnének az emberek, akkor megtennék, de ilyen fideszes még nem született.
Egy ilyen "konzultáció" ellenőrizhetetlen lenne.
Vegyünk engem: bár csak egy gépen használom a gyk-t, négy különböző ip címen tudnék bejelentkezni. Akik ezt ki akarnák használni, több ezer szavazattal borítanák az egészet.
5
Bármilyen meglepő, minden oldalról olvassák a gyk-t.
#3-as, de , pedig szerintem simán; ők ismerik pl az életet, a megpróbáltatásokat, pl ha valaki minimálbéres,vagy ilyesmi, akkor érted, akkor ponthogy szerintem tök jó, kreatív ötletei lehetnek mindennel kapcsolatban; hogy ő hogy csinálná jobban, hogy mindenkinek jó legyen; mert ő pl ismeri a kisemberek problémáit.
Tehát hogyha mondjuk valaki olyat veszünk alapnak, aki mondjuk nemsok pénzből él; szerintem ő ponthogy tehát nincsen elkényelmesedve, hanem hogy mondjuk lehet, hogy tökre sokat gondolkodik, mert neki ponthogy nem jó a helyzete; és akkor ő tudna pl javasolni jobb megoldásokat. Mert pl neki attól nem lesz jobb, ha menők a gazdasági mutatók; de a kisember szintjén ez mit jelent? Tehát, hogy ennek ő miért örüljön, ha mondjuk nem látja a saját életében; most ez csak egy példa volt; remélem, jól/jót írtam le.
a nemzeti konzultáció lényege, hogy pénzt lehessen lopni.
kiszámláznak 100x os áron papírt, borítékot, dizájt tervezni az egésznek szintén 100x osan túlárazva, majd a kérdések összeállítása megint lóvé.
vagy nehogy már azt hidd hogy a fideszt érdekli a magyarok valódi véleménye, mert ez viccnek is rossz:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!