Nem fura hogy a fidesznek ugyan azok a kulfoldi baratai ill ellensegei mint az MSZMP nek?
#6 vagyok.
Valóban fiatal vagyok, és talán buta is.
Sőt biztosan, buta vagyok. Bekajáltam azt a sok hazugságot amit az iskolában tanítanak. Most ebben a percben ugrott csak be, hogy valójában semmi bizonyítékom nincs róla, hogy akkoriban kevésbé lett volna agymosott a társadalom.
Akkor talán tényleg jobb most, és nem csak az életszínvonal miatt. Annak is nagyon örülök, hogy abban a tudatban mászkálhatok nyugodtan az utcán részegen hajnali kettőkor hosszú hajjal, hogy nem fognak emiatt megverni a rendőrök.
Igen, az MSZMP-nek a szocializmust gyűlölő, keresztény fundamentalista amerikai republikánusok, európai szélsőjobboldaiak, jobbos lengyel nacionalisták és szélsőjobboldali izraeli cionisták voltak a barátaik.
A magyar liberálisok tényleg ennyire nincsenek képben a történelemmel?
Vagy csak agyatokra ment az orbánozás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!