Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Úgy tesz a kormány mintha a...

Úgy tesz a kormány mintha a koronavírus megszűnt volna?

Figyelt kérdés

Szerintem már egy kicsit túlzásba viszik a lazításokat. Ráadásul akik nem oltották be magukat még meg se próbálja meggyőzni. Megszüntette az oltóhelyeket. Az én városomban sincs már egyáltalán oltási lehetőség. És azt is tegyük hozzá hogy az oltások a súlyos betegség esélyét csökkentik csak. Tehát ugyanúgy el lehet kapni.

Itt is egy cikk, az oltottak között terjed a koronavírus:

[link]

2021. jún. 25. 12:47
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Figyu öcsi vagy hugi. Már napi egy haltt vam, es 100 alatt a betegek száma hetek óta. Minden korlátozást, azonnal megkéne szüntetni, mertmár nincsen járvány!
2021. jún. 25. 12:51
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Az oltóhelyek azért lettek megszüntetve, mertmár alig volt hetek óta új jelentkezl az oltásokra.
2021. jún. 25. 12:51
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Majd talán Ősszel, a Delta tripla +
2021. jún. 25. 12:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi a probléma? Aki eddig be akarta oltatni magát, az már rég megtette, aki meg nem, az ezután sem fogja. Ha valaki oltásra vágyik, az most is bármikor megteheti, legfeljebb kicsit többet kell utaznia.
2021. jún. 25. 16:18
 5/10 A kérdező kommentje:
De azt se tudom hova utazzak... A francért kell mindent megszüntetni
2021. jún. 25. 17:14
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
5) Regisztrálsz oltásra majd jelentkezik a háziorvosod.
2021. jún. 25. 17:16
 7/10 A kérdező kommentje:
Már hónapok óta regisztráltam. A háziorvosom pedig pár hete mondta hogy utazni kell ha mégis oltatni akarom magam. Vagyis ebben a retek városban megszűnt az oltási lehetőség.
2021. jún. 25. 18:24
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Brühühühühü
2021. jún. 25. 20:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
7) A házi orvosok végzik az oltást. Dehogy kell utazni, minden háziorvos már dugig van töme a legkülönbözöbb oltással: a phizertöl a mdoena kereszt+l a sputnikon ata kiniai. Széles a választék
2021. jún. 25. 21:28
 10/10 A kérdező kommentje:

Akkor kérdezd meg. Makó, Farkas Éva Erzsébet a polgármester. Ha nem hiszed el hogy ebben a városban megszűnt az oltási lehetőség akkor kérdezd meg tőle.

2021. jún. 25. 21:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!