A gyermek áldás mitöl lenne teher , hálátlan feladat. Normális emberi attitüd a család minden fiatal párnál az hogy mindenhonnan az folyik hogy a nők csak a munkában tudnak kiteljesedni csökkentette a Magyar gyermekek számát. A kormány ezzel a támogatással csak szeretné a régi egyensúlyt visszaállítani. A mi hazánk nem népesedett túl ha nem akarod hogy pár év múlva kisebbségbe legyél magyarhonban akkor nem a bevándolás a megoldás. Én nem mondom hogy a fidesz tökéletes de gyurcsányék már bizonyítottak őket biztos sohasem támogatnám. Csak azt hallom balról igy neg úgy lopnak de ha igy is van még stadionra meg fundámra is futja meg számos dologra.
2021. jún. 27. 13:38
12/16 anonim válasza:
Bocsi, de ha nem érted a szöveget, akkor nem kéne rá reagálni.
Tólem annyiszor áldod meg magad, ahányszor akarod.Csak majd a sok gyereked is áldjon meg, hogy a szép új világba pottyantottad.
2021. jún. 27. 19:31
13/16 apababa válasza:
Persze aki nem akar osztodni (Hofi) az ne osztodjon, de aki akar annak segítenek hogy ne az anyagiakon múljon.
2021. júl. 2. 16:56
14/16 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm, aki azért rajong Gyurcsányért, mert ő annak idején párttag volt, és még egész komolyan hitt is benne. Ő az egészből annyit lát, hogy Orbán Viktor "agyagba akarta döngölni a kommunistákat", és ő ugye "kommunista" volt, Gyurcsány viszont kiállt mellettük. És vannak sokan olyan idősek, akik már Gyurcsány idejében is nyugdíjasok voltak. Ők annak idején szinte semmit nem éreztek sem a gyurcsányi gazdaságpolitika káros hatásaiból, de még csak a 2008-as válságéból sem, hiszen nekik akkor is volt valami biztos jövedelmük, és akkoriban még elég szépen emelték is a nyugdíjakat. Ők voltak a "vattába csomagoltak", ahogy ezt maga Gyurcsány mondta. Akik viszont akkor még aktívak voltak és csak azóta érték el a nyugdíjkorhatárt azok közül már jóval kevesebben kedvelik. Ők rendesen meg lettek szívatva a nyugdíjkorhatár emeléssel, ráadásul, ha elvesztették a munkájukat, a Gyurcsány kormány teljesen a sorsukra hagyta őket, pedig pont ők voltak a legkilátástalanabb helyzetben az akkori munkaerőpiaci viszonyok között. Ezért köztük már jóval kevesebb a Gyurcsány rajongó. De ugyanez igaz Orbánra is. Szerintem a mai friss nyugdíjasok között sem Orbánnak, sem Gyurcsánynak nincs már olyan sok elvakult rajongója, mint az előttük járó korosztályokban.
2021. júl. 2. 18:04
15/16 anonim válasza:
#5 Pedig vagyunk egy páran idősek, akik csípjük a kutyákat. Én 18-ban listán még rájuk is szavaztam, mert úgy gondoltam, hogy még mindig ők a legnormálisabbak. Egyéniben volt kire szavaznom.
2021. júl. 3. 23:04
16/16 anonim válasza:
Itt már egy normális sincs! Utálom mindegyiket, mert idióták gyülekezete!1 ÉLETÜNK van, a szemetek pedig a belőlünk élvezkednek.
A sok hülye birkanép mindig kitermeli a hatalom birtokosait,aztán a fagyi visszanyal.Legyen az átkozott kommunizmus, vagy ami most van! Tök mindegy, egyre megy. Az ember ugyanúgy mint az állatvilág, genetikai szükséglete, hogy legyen vezére, utana pedig az ellen lázadozik. Ez a történelem!
De ez a segges, tokás töpszli....legalább felvállalható lenne a külleme. Vagy a magyar az épp ilyen?! Lehetséges, hiszen a balkán kapuja. Nincs konkurencia. Ez igy is marad. Ki mit főz, úgy arat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!